Djeca i spavanje

Trik od 60 sekundi uz pomoću kojeg će tvoje dijete ići na spavanje bez svađe

Sve što ti je potrebno je djetetova omiljena igračka i 60 sekundi, a u nastavku saznaj kako to može upaliti

djeca-spavanje.jpg
Foto: Pexels

Ne postoji nitko tko toliko odugovlači odlazak na spavanje kao mala djeca - iako su već večerala i poigrala se sa svojim igračkama, uvijek postoji još nešto što moraju napraviti samo kako bi izbjegli spremanje za spavanje. Nema tog roditelja koji se s time nije suočio, no što ako postoji jednostavan trik koji će ti pomoći da tvoje dijete prestane odugovlačiti i bez problema pođe u krevet (ili barem trik koji će ti pomoći da izbjegneš tu strašnu borbu za moć prije spavanja)?

Image
Stvarnost i vjerovanja

5 mitova o zajedničkom spavanju s djecom u koje trebamo prestati vjerovati

Stručnjaci za roditeljstvo iz Big Little Feelingsa koji vode tečajeve o roditeljstvu i nude jednostavne, praktične strategije i alate podijelili su jedan koristan savjet koji će ti pomoći da se riješiš borbe pred spavanje. Evo trika: "Neka tvoje dijete uzme svoju omiljenu igračku s kojom se igra i ušuška ju na spavanje i neka to bude prijelaz koji će i dijete potaknuti da ode na spavanje."

Kako ističu iz Big Little Feelings, ako svoje dijete zadužiš da ušuška svoju omiljenu igračku, na taj mu način daješ samo malo kontrole nad cijelom rutinom prije spavanja, a mala djeca vole kontrolu. "Ovaj mali dio prebacuje mozak mališana u način suradnje, a ne u način borbe za moć", dodaju.

I roditelji su primjetno impresionirani. "Ovaj je trik sinoć zaustavio totalni slom. Hvala vam", jedan je od komentara ispod njihove objave na Instagramau. "To radimo često i funkcionira! Često je potrebno dodatno vrijeme, ali uz puno manje borbe!", drugi je komentar.

shimmer fallback

Dakle, za djecu koja se bore s prijelazom iz vremena za igru ​​u vrijeme pripreme za spavanje, ova lagana aktivnost od 60 sekundi mogla bi uspjeti. Naravno, kao i svaki drugi trik za malu djecu, vjerojatno neće uspjeti svake večeri, ali uvijek vrijedi pokušati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.