Slavni koji su postali roditelji bez partnera

10 slavnih mama i tata koji su ušli solo u svijet roditeljstva

Slavni koji su postali roditelji bez partnera

Skidamo kapu svakom roditelju koji sam odgaja dijete, bilo izborom ili okolnostima, a ove slavne osobe ispunile su svoj san i postale roditelji bez partnera.

Pomoću surogat majčinstva ili posvojenja - ove poznate žene i muškarci ušli su u svijet roditeljstva potpuno solo


Sandra Bullock

54-godišnja glumica Sandra Bullock posvojila je svog sina Louisa 2010., nakon što se rastala od tadašnjeg supruga Jesseja Jamesa.

Cristiano Ronaldo

Identitet majke osmogodišnjeg Cristiana Ronalda Juniora niikad nije otkriven, a pretpostavlja se da je 34-godišnji nogometaš dobio svog sina preko surogat majke

Charlize Theron

43-godišnja gluumica Charlize Theron sina Jacksona posvojila je 2012. godine, a tri godine kasnije, 2015. - posvojila je djevojčicu August.

January Jones

41-godišnja zvijezda serije Mad Man, January Jones, nikad nije otkrila tko je otac njezinog sedmogodišnjeg sina Xandera, ali tijekom svoje trudnoće više puta je izjavila kako je jako uzbuđena što će biti samohrana majka. 

Lucy Liu

50-godišnja glumica Lucy Liu svog sina Rockwella dobila je 2015. godine putem surogat majke

Mia Farrow

74-godišnja glumica Mia Farrow ima četvero biološke djece, ali kao samohrana majka posvojila ih je još desetero

Ricky Martin

47-godišnji pjevač Ricky Martin 2008. godine posato je tata dvojice blizanaca Mattea i Valentina preko surogat majke. Dvije godine kasnije tek je priznao da je gay, a početkom ove godine s partnerom Jwanom postao je tata svog trećeg djeteta, djevojčice Lucije.

Meg Ryan

57-godišnja miljenica Meg Ryan mama je dvoje djece. Sina Jacka dobila je 1992. u braku s glumcem Dennisom Quaidom, a nakon razvoda 2014. godine - posvojila je djevojčicu Daisy

Denise Richards

48-godišnja Denise Richards mama je triju djevojčica, dvije je dobila s tadašnjim mužem Charliejem Sheenom, a nakon razvoda, 2011. godine posvojila je treću kćer Eloise.

Kristin Davis

54-godišnja zvijezda serije Seks i grad 2011. godine posvojila je djevojčicu Gemmu Rose, koju od početka čuva od očiju javnosti. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.