Preslatko uređene dječje sobe u koje ćete se zaljubiti

Inspiracija s Instagrama

Preslatko uređene dječje sobe u koje ćete se zaljubiti

Uređenju interijera danas se pridaje sve veća pažnja, a tome su uvelike pridonijeli i Instagram i Pinterest koji su izvor velike inspiracije i kreativnosti mnogima.

Uz samo malo mašte, danas je moguće kreirati dom koji će biti udoban, ali i estetski vrlo privlačan. O trendovima u interijerima već smo vam mnogo pisali, a danas ćemo se fokusirati na uređenje prostora za one najmlađe.

Uređenje dječje sobe mnogim budućim mamama predstavlja pravi izazov, a vrlo je bitno stvoriti prostor za mališana koji će potaknuti maštovitost i kreativnost kod djeteta. Dječja soba, prije svega, mora biti prilagođena djetetu i svim njegovim potrebama, no uz mnoštvo zanimljivih i neobičnih detalja moguće je stvoriti prostor iz snova.

I na našem tržištu danas postoji velik broj malih brendova koji su se specijalizirali upravo za izradu zanimljivih ukrasa i detalja koji će savršeno upotpuniti dječji prostor.

Bez obzira na spol djeteta, nemojte se ograničavati samo na jednu boju prilikom uređenja dječje sobe. Budite maštoviti i kreirajte za svog mališana oazu u kojoj će uživati, a inspiraciju pronađite u nastavku.Foto: Instagram


Sobe za bebe

Za male princeze

Neutralni tonovi

Za male junake