"Ne, prijatelj" u Kazalištu Trešnja!

Odlična predstava koja otvara važna pitanja u odnosu prema drugom i drugačijem

"Ne, prijatelj" u Kazalištu Trešnja!
Play logo

Posjetitelji će ovaj vikend, točnije u subotu 10.11., imati prilike uživati u prekrasnoj predstavi u Kazalištu Trešnja pod nazivom "Ne, prijatelj". Priča o važnim životnim situacijama i problemima mnoge će navesti na razmišljanje, a djecu naučiti puno o različitosti među ljudima. Nikako nemojte propustiti ovu komičnu i poučnu predstavu, a mi vam upravo za nju darujemo ulaznice.

"Ne,prijatelj!"

Nakon velike, ratom izazvane katastrofe dva neprijateljska vojnika nalaze spas na krovu potopljene kuće. Svuda oko njih more, pomoći niotkuda. Isprva pokušavaju nadvladati jedan drugoga, no konačno, iscrpljeni, odustaju od borbe i pokušavaju naći zajednički jezik. A to nije nimalo lako, budući da jedan drugoga niti malo ne razumiju.

Pomažući se gestikulacijom i govorom tijela polako u tome i uspijevaju, a prolazeći zajedno kroz niz peripetija u kojima će biti upućeni jedan na drugoga, na kraju postaju i pravi prijatelji. Susret ljudi koji pripadaju različitim govornim područjima, ali i potpuno različitim kulturama, zahvalna je tema za otvaranje važnih i vječnih pitanja o odnosu prema drugom i drugačijem, ali i niza komičnih situacija u kojima se iznova susrećemo i s pravim značenjima vlastitih navika i stavova.

Režija: Rene Medvešek

Igraju: Saša Anočić i Živko Anočić

Termin: Subota, 10.11.2012. u 17 sati

Preporucena dob: 7+

Play logo
shimmer fallback


Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.