GROWING UP – sajam radosti bez granica za djecu i roditelje

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6. do 8. rujna 2019., na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam za djecu i roditelje GROWING UP.

growing up sajam 2019 naslovna

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6, na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam za djecu i roditelje GROWING UP Tijekom tri dana male radoznalce očekuju lego robotičke radionice, kreativne radionice, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, krav maga, bowling i softball za djecu te preko pedeset različitih besplatnih radionica i zanimljivih predavanja.

Razmišljajte na vrijeme o budućnosti svoje djece i informirajte se o ponudama koje će predstaviti škole za strane jezike i štedionice. Dok djeca budu uživala u mnogobrojnim aktivnostima koje smo pripremili za njih, roditelji se mogu informirati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti određene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po feng shui principu te kako pomoći djeci u učenju.

Za trudnice su pripremili poseban program pod nazivom Čarolija trudnoće by Vježbaonica gdje će o temi trudnoće, poroda i beba govoriti i svoja iskustva podijeliti ginekolozi, doule, nutricionisti, treneri, medicinske sestre i ostali stručnjaci.

Posebnu pažnju posvetili su stručnom djelu pa će se tako u sklopu Growing Up sajma održati stručni skup o upotrebi asistivne tehnologije u sustavu obrazovanja i nastave, na kojem će se posjetitelji upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima – uređajima i aplikacijama osmišljenima i razvijenima za djecu s teškoćama. Vođeni rečenicom „Deklaracije o pravima djeteta – Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati“, na sajmu će se okupiti stručnjaci i izlagači koji su uz djecu od rođenja do izlaska iz školskih klupa.

Pozivaju se mala i velika djecu i njihovi roditelji da rezerviraju termin od 6. do 8. rujna i na najzabavniji način započnu novu školsku/vrtićku godinu na sajmu Growing Up. Ulaz na Growing Up i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni. Više o sajmu možete doznati na službenoj web i Facebook stranici.

Vidimo se na najveselijem sajmu Zagrebačkog velesajma gdje vas čeka igranje bez granica za velike i male!