Vježbaj doma sa stilom: Louis Vuitton je izbacio kolekciju opreme za fitness, može biti tvoja za 'samo' nekoliko desetaka tisuća kuna

Osim torbica, cipela, haljina i dekoracija za dom, ovaj dizajnerski div u ponudi od sada ima i utege i rekete

Vježbaj doma sa stilom: Louis Vuitton je izbacio kolekciju opreme za fitness, može biti tvoja za 'samo' nekoliko desetaka tisuća kuna

Nekako nam se čini da gotovo svi nešto vježbaju u vrijeme izolacije. Čak i oni koje nismo mogli vidjeti ni blizu teretane ili joga studija, sada su prihvatili tjelovježbu kao dio svakodnevice. A da nam tjelovježba ne bi brzo dosadila pobrinuo se jedan dizajnerski velikan. 

Image

Vlasnici Louis Vuittona umjesto luksuznih parfema od sada će proizvoditi - dezinficijens za ruke


Francuska modna kuća Louis Vuitton poznata je po svojim legendarnim torbama s LV logom, no sada su prepoznali nove potrebe kupaca i odlučili osvojiti fitness tržište. Najnovija kolekcija uključuje dizajnerske utege, uže za preskakanje te rekete i loptice za stolni tenis. 

Image


Ako želiš izgraditi snagu pomoću ovih jedinstvenih utega, za njih ćeš morati izdvojiti 'samo' 15 tisuća kuna. Na službenoj web stranici opisuju ih kao 'savršen poklon za osobu koja želi vježbati u stilu'. Izrađeni su od metala, a ukrašeni kožnim detaljima s prepoznatljivim LV logom. 

Image


A za osobe koje preferiraju cardio treninge, tu je dizajnersko uže za preskakanje vrijedno gotovo 4 tisuće kuna. Sastoji se od špage napravljene od prave kože i ručki sličnog dizajna kao i onih na utezima. 

Image


No ni to nije sve. U ponudi možeš pronaći i rekete za tenis s pripadajućim lopticama i zaštitnom navlakom. Cijena seta je 12.5 tisuća kuna. A ako si kojim slučajem ožednjela od silne tjelovježbe, u ponudi imaju i zaštitnu navlaku za bocu vrijednu 7 tisuća kuna koja će tvoj napitak održavati hladnim. Samo imaj na umu da uz ovu navlaku nećeš dobiti i bocu, nego ćeš ju morati nabaviti negdje drugdje. 

Image


No šalu na stranu, ako misliš da su ovi proizvodi precijenjeni i da ih nitko neće kupiti, moramo te iznenaditi. Svi navedeni proizvodi rasprodani su na gotovo svim službenim web stranicama. Zato uvijek kao izgovor na pitanje zašto ne vježbaš s utezima vrijednim 15 tisuća kuna uvijek možeš reći kako si zakasnila s kupovinom.