Veliko otvorenje Top Sport dućana u Avenue Mallu

Uz otvorenje prvog Top Sporta u zagrebačkom Avenue Mallu, na Open Air pozornici očekuje vas svirka urbanih zagrebačkih bendova!

Veliko otvorenje Top Sport dućana u Avenue Mallu

Vikend pred nama u Avenue Mallu prštat će od zabave i dobre svirke! Sinonim za sportsku modu, Top Sport otvara svoja vrata svim ljubiteljima sporta i rekreacije, a na Fresh Air pozornici izmjenjivat će se odlični urbani bendovi, kvizovi, nagradne igre za posjetitelje i brojne atrakcije!

Tvrtka Pro Sport 98 vas poziva na veliko otvorenje Top Sport dućana sportske opreme koje će se održati dana 31.03. s početkom u 12.30 sati na drugom katu Shopping centra - Avenue Mall.
Svečano otvorenje najnovijeg Top Sport prodajnog mjesta će se odvijati na velikom prostoru od 200-tinjak kvadrata uz zanimljiv i interaktivan program koji će zainteresirati sve posjetitelje. Glavni program počinje u 12.30 sati uz brojna iznenađenja, mnogobrojne nagrada i poklone, popratni DJ glazbeni program i atraktivan freestyle nastup Mirana Pirnera, jednog od vodećih nogometnih freestylera u Hrvatskoj, koji će uz glazbeni ritam pokazati svoje tehničko umijeće. Posjetitelji će se moći uključiti i u sportski program sudjelovanjem u tehniciranju, raznim nagradnim igrama, kvizovima i ostalim animacijskim igrama koje će predstaviti i u kojima će sudjelovati poznati glumac, voditelj i prije svega zaljubljenik u sport, Mario Valentić.

Top sport prodavaonice sinonim su za široku ponudu najboljih svjetskih sportskih brandova poput poput Adidasa, Nike-a, Reebok-a, File, Diadore, Regatte i drugih. U svojoj ponudi nude veliki izbor za sportaše, mlade, ali i sve koji vole udobnu, modernu i kvalitetnu sportsku odjeću i obuću.
Od sada i u Avenue Mallu posjetitelji mogu pronaći široki asortiman odjeće i obuće za sve uzraste i sportove.Povodom otvorenja dućana Top Sport čitateljicama portala Žena.hr poklanja dvije ženske torbe Fila. Više pogledajte u našoj rubrici poklanjamo!

Zabava na Fresh! Open Air pozornici

Na vanjskoj pozornici Avenue Malla - Fresh! Open Air pozornici – ovog vikenda bit će vrlo bučno! Kao lagano zagrijavanje za vikend, u petak, 30. ožujka od 16:00 do 22:00 sati, pripremamo performance Slobodnih masera koji će posjetitelje častiti besplatnom masažom! Nakon uzbudljivog shoppinga, maseri će opustiti vaše mišiće i pripremiti vas za sjajnu svirku. U 20:00 sati Radio Luksemburg pojačan legendarnim rokerom Davorinom Bogovićem podići će vas na noge! U subotu 31. ožujka, od 11:00 pa sve do 18:00 sati očekuje vas vruća plesna atrakcija – Fly girlz – koje će podići atmosferu do usijanja, a bogati glazbeni program nastavit će se u 19:00 nastupom svestranog benda Sane te sjajnog KinoKluba u 20:00 sati!

Za prvoaprilski štimung zaduženi su Ribafish i Društvo ljubitelja piva – vrhunski znalci koji na svojim nepcima mogu osjetiti istančane nijanse okusa stotina vrsta žutog nektara. Pridružite im se u pivskim kvizovima, savladajte gradivo iz povijesti pivarstva, kušajte neke rijetke vrste i prihvatite se velikog štafetnog pivsko – sportskog izazova: Pivolimpijade!


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.