Recept za toksičnu vezu: Ovo su najgori parovi horoskopa

Neki znakovi jednostavno ne mogu biti zajedno. Teško će naći zajednički jezik, no ako im slučajno uspije, to bi mogla biti ljubav za cijeli život

Recept za toksičnu vezu: Ovo su najgori parovi horoskopa

Mnogo smo čule o toksičnim vezama, no nismo sigurne što ih točno uzrokuje. Možda je to jedna problematična osoba koja unosi negativnost u vezu, možda su se partneri jednostavno sreli u pogrešno vrijeme, a možda je kriva i kombinacija razloga. Ne postoji točno objašnjenje, no kada su u pitanju horoskopski znakovi, znamo odakle možemo početi.

Ako vjerujemo u sudbinu zapisanu u zvijezdama, onda nekim ljudima jednostavno nije suđeno. Najbolji prijatelji mogu postati toksični partneri ako spadaju u neku od ovih nespojivih kombinacija. Posebne karakteristike određenih horoskopskih znakova toliko su različite i nepomirljive, da su jednostavno one krivac za propale veze.

Bez brige, ovo ne znači nužno da je sve propalo ako se zaljubiš u jedan od ''zabranjenih'' znakova. Kada se nađeš u jednoj od ovih kombinacija potrebno je mnogo više truda, razumijevanja i kompromisa, no parovi koji uspiju premašiti ove razlike i naći zajednički jezik mogu postati jači od svih drugih kompatibilnih parova.

Ovan i Škorpion

Ova dva znaka u početku će osjetiti pravi vatromet emocija, no veza će jako brzo pregorjeti. I jednim i drugim znakom vlada Mars, što znači da su i jedan i drugi izrazito vatreni, strastveni, i vole se natjecati. Škorpionima i ovnicama (ili obratno) u početku će se činiti da je njihova veza pravi detoks od njihovog prijašnjeg života i ranijih ljubavi, no jednom kada toksičnost njihovog odnosa izađe na vidjelo teško da će moći popraviti situaciju. Oba su znaka vrlo inatljiva i oba teško pristaju na kompromise, stoga se njihovi ciljevi u vezi mogu opisati kao ''sve ili ništa''.

Rak i Strijelac

Toksičnost ovog para leži u načinima na koje iskazuju emocije. Rakovi mnogo daju, no mogu imati problema s primanjem ljubavi. Zbog toga često zahtijevaju mnogo razgovora o svojim emocijama i dokaze o ljubavi u vezi. S druge strane, Strijelce više zanima razmjena iskustava i avantura s partnerom nego razgovori o emocijama. Zbog toga se Rakovi u ovim vezama često počnu osjećati nevoljeno ili distancirano. Osim toga, Strijelci katkad znaju biti ''tupi'' u svojoj komunikaciji, i tako povrijediti osjećaje senzibilnih rakova.

Blizanci i Djevice

Blizanci se obično fokusiraju na širu sliku, dok su Djevice orijentirane na detalje. Zbog toga u ovim vezama Djevice najčešće moraju obavljati većinu teških zadataka. One jako brzo postaju frustrirane ovom neravnotežom i počinju to predbacivati Blizancima, koji teško podnose takve pokušaje sputavanja. Djevice žele upravo to, vezati nekog za sebe i preuzeti glavni riječ, pošto su na glasu kao najveći perfekcionisti horoskopa. ''Nesavršeni'' Blizanci brzo će ući u otvoreni sukob s Djevicama, a taj rat će ih nakon nekog vremena trajno i nepopravljivo udaljiti.

Vage i Ribe

Problem između ovih znakova nastaje jer Vage vole reflektirati svoje partnere, no Ribe kao vodeni znakovi često mijenjaju svoj oblik prema trenutnim hirovima, i katkad se ''utope'' same u sebi, zbog čega ih je teško točno odrediti (a Vage se silno trude postići upravo to). Vage tako nemaju što reflektirati, pa se nesvjesno bacaju u potragu za nekim drugim, što na kraju ostavlja osjećajne Ribe slomljenog srca.

Bik i Vodenjak

Oba ova znaka znaka imaju vrlo snažan karakter, no to može biti uzrok toksičnosti ako se spare. Oboje misle da su uvijek u pravu pa su kompromisi između njih izrazito teški. Jako su strastveni oko svega što si zacrtaju u glavi, stoga će se i jedan i drugi partner morati promijeniti ako si žele imalo udovoljiti. U suprotnom ih očekuju eksplozije nezadovoljstva i zamjeranja.