Prekrasan plan za starost: Prijateljice kupile vilu u kojoj će zajedno provesti zlatne godine

Ovo je definitivno najbolji plan za mirovinu koji smo ikad čule!

Prekrasan plan za starost: Prijateljice kupile vilu u kojoj će zajedno provesti zlatne godine

Ove genijalke osmislile su najbolju alternativu životu u staračkom domu za koju smo ikada čule. Naime, grupa najboljih prijateljica iz Kine odlučila je zajedno uploviti u zlatne godine, i provesti mirovinu u prekrasnoj vili u kineskoj pokrajini Guangzhou. 

ImageSve je počelo kao šala između 7 prijateljica koje su još nisu dosegle ni srednje životne godine, no ubrzo su shvatile da su kroz zezanje zapravo osmislile prilično dobar i realan plan. Sinulo im je da je bolje na vrijeme planirati budućnost, pa su odlučile kupiti veliku i lijepu ruralnu vilu za 580,000 američkih dolara. Vilu će kroz godine zajedno renovirati kako bi se odmah nakon umirovljenja mogle useliti u najbolji ''starački dom'' na svijetu.
Njihova moderna vila od 3 kata sastoji se od velikog zajedničkog prostora u prizemlju i privatnih spavaćih soba na katovima. Također imaju i posebnu sobu za čaj koja je gotovo u potpunosti u staklu i pruža pogled na prekrasne rižine terase.

ImageŽene su se dogovorile da će svaka naučiti jednu korisnu vještinu poput kuhanja, vrtlarenja, tradicionalne kineske medicine i sličnog, kako bi mogle pridonijeti zajedničkom kućanstvu i velikim dijelom živjeti samoodrživo.

Želimo im svu moguću sreću i sretnu mirovinu!

Image