Počinje 'Superpar': Neki su došli na godišnji, a neki su odmah pokazali koliko su opasni igrači

Večeras, u 21 sat na RTL-u, počinje nova sezona zabavne emisije „Superpar“, koja je osvojila srca gledatelja, ali im i natjerala suze na oči od smijeha

Počinje 'Superpar': Neki su došli na godišnji, a neki su odmah pokazali koliko su opasni igrači

To i ne čudi s obzirom na to da je domaćin showa glumac i voditelj Enis Bešlagić, koji će i ove sezone gledatelje zabavljati svojim istančanim humorom, u čemu će mu uvelike pomoći i natjecateljski parovi od kojih su neki sve samo ne uobičajeni!

Emisija je snimana krajem 2019. godine, a parovi dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše. I dok su neki u braku ili vezi gotovo pet desetljeća, drugi su, pak, tek na početku svoje priče, a je li bolje poznavati partnera u dušu ili vjerovati intuiciji - brzo će isplivati na površinu. I to već večeras!

ImageNaime, borba za najbolji položaj u kući počinje odmah - pri samom ulasku u kuću, a tko se u početku pokaže najboljim parom, imat će i najbolje pogodnosti. Jedno je sigurno - nikako se ne smije podcijeniti koliko je važan miran san...

Bit će jako zabavno gledati kakav su prvi dojam parovi stekli jedni o drugima, hoće li potpuno promašiti s procjenom, kliknuti na prvu ili možda čak i odmah „zaratiti“, a ni prvo klađenje neće biti ništa manje zanimljivo. Naročito kad parovi doznaju da je riječ o njima omiljenoj stvari - kućanskim poslovima!

ImageNo kako to već bude u „Superparu“, kandidate ne očekuje baš ništa od onoga čemu se potajice nadaju, a tko se najmudrije kladio u prvom zadatku i već prvi dan pokazao da će biti iznimno opasan protivnik - ne propustite pogledati u prvoj epizodi zabavne emisije „Superpar“, večeras od 21 sat na RTL-u!