Ove godine uđite u blagdane s posve drugačijim božićnim drvcem

Povodom 10. jubileja postojanja portala Žena.hr prisjećamo se najčitanijih članaka

Ove godine uđite u blagdane s posve drugačijim božićnim drvcem

U ovih deset godina puno toga je proživjela naša mala obitelj, čiji ste vi najvažniji dio. Dobro smo se zabavljali kroz sve ove godine, a tako ćemo i nastaviti! Isto tako smo zajedno prošlo kroz tisuće i tisuće tema i članaka, a među njima jedne od najpopularnijih bile su ljubav i zabava. Ovo su najčitaniji članci iz tih rubrika za 2014. godinu.

Božićni bor može biti drugačiji - jednostavne ideje koje će vas oduševiti

Ako vam je dosta tradicionalnih božićnih drvaca, a imate prostor koji biste htjeli dekorirati ili, baš suprotno, nemate ni novaca ni prostora za klasična božićna drvca, nudimo vam alternativnu ideju kojom će svi biti oduševljeni.
Postoji više načina kako napraviti zidni ukras u obliku božićnog drvca, a mi ćemo vam predtaviti više opcija – no na kraju sve prepuštamo vašoj mašti i kreativnosti. Više pročitajte ovdje.
Seks poze za svako raspoloženje

Bez obzira na to u kakvom se raspoloženju nalazili, predstavljamo vam vruće poze koje će vas u trenutku oraspoložiti i dovesti do nezaboravnog vrhunca. Želite li poboljšati svoj seksualni život, isprobajte ih već danas. Više pročitajte ovdje.
13 stvari koje muškarci prvo primjećuju na ženama

Prvi je dojam vrlo često presudan kad upoznajemo neku osobu, pa žene nastoje dati sve od sebe kako bi zaintrigirale muškarca koji im se sviđa i pokazale mu ono za što smatraju da je najvažnije. Sasvim je sigurno da je fizički izgled bitan i da ima velik utjecaj na stvaranje prvog dojma, no možda će vas iznenaditi određene stvari kojima muškarci pridaju pažnju. Više pročitajte ovdje.Tetovaže i piercinzi – gdje bole najmanje, a gdje najviše?

 Voljeli biste ukrasiti svoje tijelo nekom lijepom tetovažom ili piercingom, no ono što vam stoji na putu je strah od boli? Svima je poznato da su određena mjesta na tijelu manje otpornija na bol od drugih. Ovdje saznajte koja su to mjesta.
8 seks poza za kojima muškarci potajno žude

Muškarci rijetko kad govore o svojim željama kad je o seksu riječ, no oni, baš kao i mi žene, potajno žude za određenim pozama i novim stvarima u krevetu. Oni imaju svoje fetiše, maštarije i neostvarene želje koje bi voljeli isprobati. Malo smo istražili i otkrili za kojim to pozama  u krevetu muškarci potajno žude. Više pročitajte ovdje.


Možda će te zanimati

Image
PRVA POBJEDNICA

Spektakularno finale! Hana Ivković osvojila titulu 'Superstara' i 50 tisuća eura

Image
VELIKO FINALE

Tko će biti prvi hrvatski 'Superstar'? Hana, Toni, Petar ili Dino – večeras doznajemo pobjednika