Odaberite krunu i otkrijte koje tajno značenje ona ima za vaš život!

Jeste li ikada osjetili da u dubini imate talent, snagu ili moć koju niste mogli sasvim identificirati?

Odaberite krunu i otkrijte koje tajno značenje ona ima za vaš život!

Odaberite jednu od ovih pet kruna kako biste otključali skrivene tajne svoje podsvijesti i saznali više o svojim skrivenim snagama…

Svaka od ovih pet kruna ima dublji smisao i koristi se da vam više kaže o vašim skrivenim moćima i snagama.

Svatko ima skrivene moći duboko u svojoj podsvijesti i odabirom jedne od ovih kruna otključat ćete skrivene tajne svoje tajanstvene moći.

Jeste li ikada osjetili da u dubini imate talent, snagu ili moć koju niste mogli sasvim identificirati? Izaberite jednu od ovih čarobnih kruna kako biste dobili dublji uvid u vašu podsvijest i kako biste saznali više o vašoj skrivenoj moći.

Image

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Broj 1 - Afroditina kruna

Afrodita je grčka božica ljubavi, ljepote i seksualnosti. Vjerujete u pravu ljubav i imate pozitivne i jednostavne poglede na život, piše The wild child.

Odabrali ste Afroditinu krunu zbog ptice koja se nalazi na njoj, što znači da cijenite svoju slobodu. Vaša neovisnost je jedna od vaših najvećih prednosti. Vaša skrivena snaga je vaša strast i ljubav.

Broj 2 - Kruna druida

Druidi su se smatrali najvišim članovima društva u keltskoj mitologiji. Ova kruna ima keltski čvor koji predstavlja Druide, koji su bili poznati kao vjerski vođe i čuvari mudrosti. Druidi su imali stalnu vezu s njihovom zajednicom, a keltski čvor predstavlja njihovu vezu sa zajednicom i prirodom.

Keltski čvor simbol je prirode i sklada, odabirom toga otkrivate svoju želju da budete u prirodi kako bi pronašli mir i samoću. Vaša skrivena snaga je vaša duboka mudrost i velika sposobnost i talent.

Broj 3 - Kraljevska kruna

Postoji samo jedna vrsta osobe koja odabire krunu kralja i to je osoba s visokim težnjama. Imate velike snove i imate namjeru ostvariti ih. Imate velike ciljeve i ništa vas neće zaustaviti zato što možete učiniti sve što zamislite.

Znate kako doći do svog cilja i naporno radite da dobijete ono što želite. Ponekad se morate podsjetiti da se povremeno zaustavite, pomirišete ruže i ponosite se svojim postignućima. Vaša skrivena snaga je vaša duboka ambicija.

Broj 4 - Kruna trostruke božice

Čvor triquetra ili čvor trojstva se stoljećima smatra simbolom božanstva. Odabirom ove krune otkrivate da imate nadnaravnu sposobnost i da ste duboko duhovna osoba. Često otkrijete da je vaša intuicija jako duboka i čini se da imate duhovnu vezu sa svijetom oko sebe.

Imate gotovo nadnaravnu sposobnost čitanja ljudi. Možda nećete izvoditi prave čarolije, ali znate da ste rođeni za posebne stvari i imate sreću i instinkt da to i ostvarite. Vaša skrivena snaga je vaša duhovna veza sa svijetom oko sebe.

Broj 5 - Kruna Erosa

Eros je grčki Bog privlačnosti i želje. Rimski ekvivalent Erosa je Kupid. Odabrali ste krunu sa srcem na kraju i ljubav vam je očito na pameti. Uskoro ćete pronaći pravu ljubav ako to već niste učinili.

Imate smisao za pronalaženje ljubavi i vrlo ste strastveni. Već ste bili povrijeđeni, ali to vas ne sprječava da nastavite tražiti svoju srodnu dušu. Jednog dana naći ćete onu koju tražite. Vaša skrivena snaga je vaša nevjerojatna romantična sposobnost.