Mjesec žena u Termama Tuhelj

Vita antistress paket ili dnevni wellness s prijateljicama? Da… slavimo žene svaki dan, u Termama Tuhelj!

Mjesec žena u Termama Tuhelj

Ako volite uživati u vodenim atrakcijama, pripremili smo Vam pravo podizanje energije uz brćkanje u termalnoj vodi uz za sve žene od 1. do 31.3.2016. od ponedjeljka do petka. Samo sprintajte kupon i uživanje može početi.  Ujutro uživajte u vježbanju s fizioterapeutima, plivajte u termalnoj vodi, opustite se uz vodene masaže i plešite uz zabavni aquaaerobic.

Ako više volite da si priuštite potpuno uživanje, u ožujku se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta SPAeVITA centra gdje su Vam pripremili posebne dnevne wellness pakete od kojih posebno izdvajaju u kojem ćete Vi i Vaše prijateljice uživati u kupanju, saunanju, mini wellness tretmanima po izboru (manikuri, pedikuri ili maski za njegu lica) te 5 minutnim izlaganjem pod umjetnim suncem. Ako nemate pratnju, počastite se sami nekom masažom i uživajte. Pripremili su i gdje možete sve zajedno uživati u mini masažama, kupanju u whirlpoolu i drugim slatkim iznenađenjima.  Zabavnije je u društvu.

Nakon što su ste se razmazili u wellness centru, predlažemo Vam da posjetite najveći Svijet sauna koji svakog utorka u terminu od 18:00 do 22:00 h otvara vrata samo ženama. Za vrijeme ladies day-a, pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u različitim aroma programima, programima njege tijela, vrtloženju zraka, kao i uživanju u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima.

Za kraj wellness dana, nikako ne smijete propustiti ručak u a la carte restoranu Dvorac Mihanović koji je u mjesecu žena pripremaju posebne tematske menije uz malo gastro iznenađenje, GRATIS pjenušac.  Tu je i Tjedan restorana koji započinje 04.03. i  traje do 13.03. gdje će gosti moći uživati u meniju od 3 slijeda uz čašu vina za samo 100,00 kn po osobi.

A ako želite sve to zajedno objediniti i provesti nekoliko dana u renomiranim zagorskim termama, preporučujemo Vam paket usluga kojim ćete nadoknaditi izgubljenu energiju, revitalizirati se i pripremiti se za stresnu svakodnevicu. je paket za svaku modernu ženu, ali i muškarca… paket koji će Vam pomoći da nadoknadite izgubljenu energiju i pobjegnete od stresne svakodnevice, a u kombinaciji s posebnim wellness&spa  uslugama, doživljaj revitalizacije, bit će potpun.

Razmazite se i proslavite Mjesec žena… sami, s prijateljicama, s djecom ili s voljenom osobom…sasvim je svejedno…bitno je da se posvetite sebi, svojim mislila i da poslušate sebe. Osjećajte se WELLičanstveno.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.