Mini ljetni bucket list

Najbolji načni za stvaranje nezaboravnog ljeta

Mini ljetni bucket list
Ne znaš kako bi kvalitetno i zanimljivo provela vruće ljetne dane? Tvoja najbolja prijateljica i ti ste posjetili sva zanimljiva mjesta u gradu, te vam ponestaje inspiracije za nove avanture? Ili samo želiš začiniti uobičajenu rutinu novim iskustvima? Donosio ti mini bucket list koji će ti osigurati zabavu i nove uspomene.

1. Kampiranje pod zvijezdama

Bez obzira na to živiš li u velikom gradu ili malom selu, na obali ili u planinama kampiranje je savršen način za obnavljanje duše i tijela. Uživaj u odmoru u prirodi, ali se nemoj zaboraviti zaštititi od komaraca. 

2.Volontiranje

Volontiranje je super način za doprinos zajednici. Upoznati ćeš mnoge zanimljive nove ljude s inspirativnim pričama, a ti ćeš se na kraju odrađene smjene osjećati bolje nego ikada. Možeš birati 
želiš li raditi s ljudima, životinjama, u uredu i slično.

3. Spa dan

Organiziraj svoj vlastiti Spa dan u kojemu ćeš se posvetiti samo sebi i njezi svog uma i tijela. Maske za lice, kupke, pilinzi, zeleni čaj su neki od prijedloga koji bi se trebali naći na tvojom popisu aktivnosti za Spa dan.

4. Eleminiraj toksične ljude i utjecaje

Iskoristi dan kako bi dobro razmislila o tome koji cilj želiš ostvariti  u budućnosti. Nakon tog razmisli imaš li dovoljno poticajnu okolinu kako bi se suočila sa svojim strahovima i prigrlila svoje snove. Ako je odgovor negativan, ovo je idealan trenutak da središ to.

5. Pismo za buduću sebe

Sigurni smo da imaš barem jedan cilj koji želiš ostvariti u narednih 10 godina. Uzmi papir, zapiši sve što želiš ostvariti, čemu se nadaš, što te muči i sve ostalo što želiš reći budućoj sebi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.