Mijenjaju raspoloženje kako vjetar puše: Šest prevrtljivih horoskopskih znakova

Za odnos s njima trebat će ti jako puno strpljenja i razumijevanja

Mijenjaju raspoloženje kako vjetar puše: Šest prevrtljivih horoskopskih znakova

Nismo li svi mi na neki način ćudljivi? Ne poželiš li ponekad da možeš kontrolirati svoje emocije, ali tvoj mozak ti govori drugačije? Raspoloženja dolaze i odlaze, a ponekad su toliko prolazna da ih jedva registriramo. No za najćudljivije znakove u horoskopu stvarnost je malo drugačija jer oni svoje emocije osjećaju visokim intenzitetom

Image

Najbolji rituali opuštanja za svaki znak: Za Vagu je to shopping terapija, a za Škorpiona topla kupka


Definitivno, naše raspoloženje može utjecati na to kako se fizički osjećamo. Kad se naljutiš, krvni tlak ti može porasti. Ako se osjećaš sjajno, to može utjecati na tvoje raspoloženje tako što ćeš biti sretnija.

S druge strane, pokušavati 'ne osjećati' nikada nije dobar plan. Ako neprestano potiskuješ svoje osjećaje i raspoloženje, lažirajući sreću, to može utjecati na tvoje tijelo na nezdrav način i dovesti do previše stresa. 


via Giphy


Bilo bi sjajno da smo 100 posto sretni, ali većina nas nije. I to je u redu. Samo moraš prepoznati svoje emocije i 'istjerati' ih van. Dobro je proći kroz tužno ili jezivo raspoloženje da bi došla na drugu stranu. Da nemaš pojma kako je to osjećati se nesretno, kako bi mogla cijeniti sreću kad je osjetiš?

U svakom slučaju, svi bismo htjeli ponekad imati bolju kontrolu nad svojim emocijama, a ovih šest znakovanajviše od svih mijenjaju svoja raspoloženja:

RAK

Pitaj bilo koga tko je najćudljiviji horoskopski znak, i svi će reći Rak. Rakovi jednostavno sve osjećaju duboko. Rak dobrog raspoloženja tretirat će one do kojih im je stalo s ljubavlju, ali Rak lošeg raspoloženja istrest će sve na druge ili će se isključiti i na neki način nestati tako da svojim negativnostima nikoga ne povrijedi. Dobra stvar je što je ovom znaku ugodno u svom raspoloženju i izražavanju svojih emocija. 

Angry Mad GIF from Angry GIFs

RIBE

Ribe mogu biti pretjerano osjetljive, što im može u trenutku promijeniti raspoloženje. Najmanje stvari mogu ih 'preokrenuti' i potpuno deprimirati. Čak nije važno koliko je problem veliki ili mali - može odmah promijeniti njihovo raspoloženje.

Ribe se ne sukobljavaju dobro i vjerojatnije je da će internalizirati problem nego se izravno s njime baviti. Mrze osjećati bespomoćnost! Srećom, Ribe obično mogu funkcionirati kroz svoja raspoloženja i koristiti ih kao inspiraciju za svoju kreativnost. Ono što svakom drugome može predstavljati loše raspoloženje, kod Ribe je prilika za izražavanje.

Pout GIF from Perrieedwards GIFs

ŠKORPION

Škorpioni osjećaju stvari strastveno, a njihova raspoloženja odražavaju taj intenzitet. Jedna stvar koja se odnosi na svakog Škorpiona je da ne mogu sakriti kad su lošeg raspoloženja - jednostavno im se ocrtava na cijelom licu.

Budući da vole intenzivno osjećati, nije neobično da slušaju depresivnu glazbu kad su tužni ili da odrade intenzivni trening kad se osjećaju bijesno. Škorpioni žele da ih njihova raspoloženja potaknu na akciju, bilo da je to osveta za nekoga tko ih je povrijedio ili da budu tu za voljenu osobu koja ih treba.

The Office GIF from Michaelscott GIFs

OVAN

Ovnovi neće zadržati svoje osjećaje ili raspoloženje za sebe. Ako su ljuti na tebe, očekuj da ćeš to i saznati. Ali to neće biti sve - oni će odlučno pobijediti u nekoj vrsti natjecanja samo da bi ti pokazali koliko su superiorniji.

Ovnovi znaju da mogu biti komplicirani, pa ih ego ne sprječava da se ispričaju svima nakon što su bili neljubazni. Koliko god bila intenzivna Ovnova raspoloženja, ne traju jako dugo. U jednom trenutku će se osjećati kao da im je život gotov, a drugom će se osjećati kao da su na vrhu svijeta

Kim's Like So Annoyed GIF from Grumpy GIFs

VAGA

Standardni je protokol da Vaga pita je li njihov prijatelj ili član obitelji bijesan na njih. Odgovor je obično ne. Vage se boje da su nekoga nesvjesno uznemirile, a taj će ih strah pojesti i utjecati na njihovo raspoloženje.

Vage ne žele biti loše raspoložene, one jednostavno osjećaju sve - i to uključuje stvari koje nemaju nikakve veze s njima. Stavljaju veliki teret tuđih osjećaja na sebe, a to je posebno veliko opterećenje. Jedan dobronamjerni savjet za sve Vage: Nitko se ne ljuti na tebe, tuđe raspoloženje vjerojatno ima vrlo malo (ili nimalo) veze s tobom.

Doctor Who GIF from Doctor GIFs

BLIZANCI

Blizanci ne žele utjecati na druge ljude svojim raspoloženjem, ali nemoćni su u tome da ga sakriju. Kad god netko pita Blizance jesu li lošeg raspoloženja, obično će odgovoriti da su u redu i navest će hrpu razloga kao dokaza za to; nažalost, njihovi "razlozi" dokazuju zašto su u groznom raspoloženju.

Vjerojatno bi im bilo bolje samo da priznaju kako se osjećaju, nego da se trude prikazati da su uvijek sretni.

Im Fine GIF from Im GIFs