Jesi li već čula za 'Alphachanneling', erotični Instagram profil koji od seksa radi umjetnička djela?

"Alphachanneling" je Instagram profil posvećen seksu, erotici i romantici koja proizlazi iz fizičkih zadovoljstava, a kako se mi već dugo divimo ovim prekrasnim grafikama i slikama, sada smo ih odlučile predstaviti i tebi

Jesi li već čula za 'Alphachanneling', erotični Instagram profil koji od seksa radi umjetnička djela?

Svaki puta kad odemo malo provjeriti što ima novo na Instagramu, a budimo realne to je dosta često, iskoči nam nova objava ili story profila "Alphachanneling" posvećenog seksu, erotici i fizičkim zadovoljstvima bez premca. Iza ovog seksi profila prepunog fluidnih i pomalo psihodeličnih prizora seksa stoji umjetnik iz San Francisca koji svoje pravo ime voli skrivati od javnosti, ali je zato Instagram zajednici itekako dobro poznat pod svojim pseudonimom Alphachanneling. 

Njegove erotične grafike i slike slave seks i tjelesne užitke, a u svojem izričaju traži balans između svetog i profanog, pa su tako ova umjetnička djela istovremeno vrlo eterična, ali i krajnje zemaljska, ljudska. Osim što mnoge iznenadi kada saznaju da se iza ovog profila skriva muškarac, a ne žena, jer su mu umjetnička djela prožeta ženskom energijom i vrlo često žensko zadovoljstvo stavljaju u prvi plan, ovaj je umjetnik intrigantan i zbog svoje mističnosti. Naime, unatoč tome što redovito daje intervjue i surađuje sa slavnim stranim časopisima poput Voguea, ne postoji niti jedna fotografija ovog nevjerojatnog umjetnika niti javnost zna njegovo pravo ime. 


Apsolutna anonimnost savršeno mu odgovara, jer ne želi da fokus bude na njemu kao na osobi već na njegovim intrigantnim djelima koja će ti zaokupiti pažnju čim ih vidiš. Cvijeće i pupoljci, erotični prikazi spolnih odnosa, žene koje izgledaju kao mistične boginje nekih davno minulih vremena.... sve se to može pronaći u printevima i grafikama ovog umjetnika koji se trudi ljudima približiti svetost seksa, bez vulgarizama i pornografije. 


Ako su ti se ova djela svidjela koliko i nama, vrlo lako ih možeš i kupiti na službenoj stranici Alphachannelinga, gdje se može naći sve od erotskih bojanki, koje su savršene za kraćenje vremena u karanteni, pa do velikih oslikanih platna ili pak majica s printevima. Provjeri punudu i pronađi nešto što tebe inspirira.