Smijeh je lijek

S njima je uvijek veselo: Ovo su najsmješniji horoskopski znakovi

U astrologiji, svaki je znak smiješan na svoj način, no ova četiri horoskopska znaka definitivno su najsmješnija od svih

smijesnihoroskopskiznakovi.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Nismo svi rođeni s dobrim smislom za humor - neki znakovi mogu biti prirodno smješniji od drugih, ali potrebno je puno više od rođenja određenog dana da bi se iznjedrio ubojiti smisao za humor. A ako želimo dublje ući u astrologiju komedije, tijekom čitanja naše natalne karte možemo potražiti nekoliko ključnih planeta.

Image
Astro vodič

Osmijeh ne silazi s njihovog lica: Ovo su najsretniji znakovi horoskopa

Prvi je Merkur, planet koji vlada riječima, idejama i načinom izražavanja. Merkur je povezan sa stvarima poput šale, igre riječi i zagonetki - pa određeni položaji Merkura mogu ukazivati ​​na snažan humor. Tu je i Jupiter, koji vlada svime, od zabave i optimizma do osjećaja veselja. Ovaj kozmički div voli se dobro zabavljati, pa bi dobro aspektirani Jupiter mogao ukazivati ​​na to da netko ima zabavan i živahan smisao za humor.

Svaki horoskopski znak ima jedinstven način na koji izražava komediju - što znači da ne postoje znakovi koji nisu baš nimalo smiješni. Ipak, neki od tvojih prijatelja prije će te natjerati na to da plačeš od smijeha za razliku od drugih, a to ima velike veze s njihovim horoskopskim znakom. U astrologiji, svaki je znak smiješan na svoj način, no ova četiri horoskopska znaka definitivno su najsmješnija od svih.

Ovan

Ovnovi su impulzivni i zabavni i imaju odlične "fore", a njihov "glupi" smisao za humor čini ih jednim od najsmješnijih horoskopskih znakova. Fizička komedija je jaka strana Ovna, tako da im nije strano "odglumiti" neku šalu ili raditi grimase samo kako bi im se drugi nasmijali. Ovnovi se vole zezati, a mogu biti i pomalo nestašni, tako da uvijek možeš računati na to da će te razveseliti ako se osjećaš loše.

Blizanci

Blizancima vlada pametan i komunikativan Merkur pa su poznati po tome što su tako duhoviti i oštrog jezika. Blizanci se izvrsno snalaze u prikupljanju detalja o svijetu oko sebe i brzoj obradi informacija, što im daje tako pametan i promatrački smisao za humor. Blizanci su rođeni prevaranti i sjajni su s riječima, pa će njihov beskrajni arsenal zabavnih igranja riječi, odličnih zagonetki i pametnih odgovora zasigurno nasmijati njihove prijatelje.

Lav

Lavovi su rođeni izvođači koji vole biti u središtu pozornosti, pa im nasmijavanje i duhovitost dolaze prirodno. Ovim druželjubivim vatrenim znakovima vlada blistavo i kreativno sunce, poznato i kao središte našeg Sunčevog sustava, što je dio onoga što im daje tako topao i srdačan smisao za humor. Kao prirodni zabavljači, Lavovi vole krasti svjetla reflektora svojim dobroćudnim šalama pa čine izvrsne komičare.

Strijelac

Strijelcem vlada veseli planet Jupiter, koji je jedan od planeta najuže povezanih s komedijom - pa nije ni čudo da su ovi vatreni znakovi jedni od najsmješnijih u zodijaku. Strijelci su svjetski i avanturistički nastrojeni, pa često imaju puno smiješnih priča o svojim putovanjima i iskustvima. Također se ne boje reći što im je na umu, a čak i ako njihov smisao za humor graniči s grubim ili uvredljivim, svi će im se nasmijati, a njihova dobrodušna priroda na kraju će zasjati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.