Strašni zločinci

Oprez! Prema istraživanju u ovim se znakovima najčešće 'kriju' serijski ubojice

Dr. Jan Ruis analizirao je natalne karte tristo serijskih ubojica i ustanovio da su neki horoskopski znakovi skloniji počiniti strašne zločine. U nastavku saznaj o kojim se znakovima radi...

profimedia-0528429653.jpg
Foto: Profimedia.hr

Mnogi su fascinirani serijskim ubojicama. Izrazito su popularni kriminalistički filmovi i serije, no nastavak ovog teksta možda ćete šokirati. Na devijantno i opasno ponašanje utječe niz čimbenika – od odrastanja u disfunkcionalnoj obitelji, psihičke traume, zlostavljanje, ali i konzumacija droge i alkohola. Nitko 'na prvu' ne bi rekao da se budući zlostavljač ili serijski ubojica može prosuditi po horoskopskom znaku.

Bilo bi to previše šturo iščitavanje ozbiljne i opasne situacije. No, dr. Jan Ruis  analizirao natalne karte tristo serijskih ubojica.

Image
Živa vatra

Hush, hush: Ovi horoskopski znakovi slove za majstore 'u krevetu'

Dr. Ruis serijskog ubojicu definira kao osobu koja počini dva ili više ubojstava u odvojenim događajima. Prema njemu masovne ubojice nisu oni koji su počinili masovna ubojstva. Ta se definicija podudara s definicijom FBI policije.

Navodi da serijske ubojice izražavaju ''mračne tendencije'' svojih planetarnih vladara, a to može imati veze s astrologijom. Oni su ovisni o svojim fantazijama, manjka im empatije, životnih ciljeva, samokontrole, a nizak im je i osjećaj vlastite moći. Oni su psihopati povišenoga ega koji nemaju grižnje savjesti.

Image
Foto: Unsplash

Sukladno tome, četiri su znaka koje imaju najveće sklonosti za počinjenje serijskih ubojstava.

POGLEDAJ VIDEO: Napredni trening za donji dio tijela

Blizanci

Blizanci su lukavi i bujne mašte. U ovom kontekstu, spremni su se dosjetiti 'originalnog' načina za počinjenje ubojstva, ali i opravdanja zašto su počinili strašan zločin. Bez zadrške su spremni ismijavati policiju i omalovažavati tuđe izgubljene živote.

Image
Foto: Unsplash

Djevica

Djevice po prirodi misle o detaljima i prikupljaju informacije o čemu god stignu. Prijateljski su nastrojene i spremne na analiziranje, no kad im se zamrači um te krvnički krenu u pohod, sve će prikupljene detalje iskoristiti nauštrb žrtve. Zločin su sposobne planirati do najsitnijeg detalja i zamaskirati tragove.

Image
Foto: Unsplash

Strijelac

Strijelcima 'vlada' Jupiter, skloni su ekscesu te su euforični kad treba počiniti nešto rizično. Nije im problem kršiti norme i zakone zbog takozvanog njihovog višeg cilja. Naravno, nisu svi Strijelci zločinci, no dr. Ruis ustanovio je da postoji povezanost.

Image
Foto: Unsplash

Ribe

Za nježne i osjećajne Ribe vjerojatno nikad ne bi rekla da se mogu naći na ovom popisu. No kad im se zamrači um svoje će idealističke slutnje okrenuti u drugu stranu te će počiniti ubojstva za takozvanu 'dobrobit' svijeta. Emocije i impulzivnost će zavladati.

Image
Foto: Pexels