S njima nema šale

Neki to vole grublje: Znakovi koji obožavaju žestoki seks

Za ove znakove, grubi seks može biti bilo što, od prljavih riječi i davanja jedno drugom ljubavnih ugriza do žestoke igre i potrebe za sigurnom riječi

profimedia-0354780344.jpg
Foto: Profimedia

Ako se nalaziš na ovom popisu, onda znaš da je grubi seks ono što u spavaćoj sobi zabavu podiže na novu razinu. Ipak, grubi seks može imati različito značenje - ovisno o tome koji je tvoj horoskopski znak. Ako ti je ugodnije s nježnim poljupcima, senzualnim masažama i puno romantike, onda bi tvoj "grubi" seks mogao biti ono što drugi znakovi smatraju ultra nježnim.

Image
Nema 'boli me glava'

Bilo kada, bilo gdje: Ova 4 znaka su uvijek spremna za akciju pod plahtama

Za te znakove, grubi seks može biti bilo što, od davanja jedno drugom ljubavnih ugriza do potrebe za sigurnom riječi pri ruci za svaki slučaj.

Možda je lako stereotipizirati sklonosti znakova, misleći da su neki skloniji voljeti ovu vrstu seksa od drugih (a neki JESU tako predvidljivi), ali neki znakovi mogu te šokirati kad saznaš kakvi su zapravo u spavaćoj sobi. A koji horoskopski znakovi najviše vole žestoki i grubi seks - provjeri u nastavku.

Ovan

Ovan neprestano traži dinamiku i konkurenciju, kako u spavaćoj sobi tako i izvan nje. Dakle, kada seks počne dosađivati ovom znaku, željet će ga začiniti. Seks je odličan način da se povežeš s Ovnom, stoga se nemoj bojati razgovarati s ovim znakom o svojim najvećim fantazijama i isprobati nešto novo.

Ovan voli grubo u spavaćoj sobi, ali samo ako on/ona vodi glavnu riječ.

Image

Djevica

Djevica većinu svog vremena provodi kao glavna osoba u prostoriji, brinući o sebi i drugima. Dakle, kada je u pitanju seks, voli se opustiti i raditi stvari koje inače ne radi. Bit će spremna za isprobavanje novih stvari, ali će svakako htjeti prvo razgovarati o tome; nemoj misliti da možeš napraviti novi potez bez Djevičinog odobrenja.

Budući da je gotovo uvijek šefica, Djevici je teško biti u podređenoj ulozi. U početku joj može biti teško igrati grubo, ali sve dok je uvjeravaš da je u sigurnom prostoru, ona će izaći iz svoje ljušture. Ljubavni ugrizi, pljeskanje, pa čak i igračke izvrstan su način da prakticiraš grubi seks s Djevicom.

Image

Škorpion

Svatko tko poznaje Škorpiona zna da u spavaćoj sobi ovog znaka ništa nije zabranjeno. Igrat će nježno ili grubo, ali ako je potpuno iskren, grubo je zabavnije. Škorpion više voli požudu nego ljubav, pa kada je u pitanju seks, skloni su tražiti uzbuđenje preko dublje veze.

Prljava igra sa Škorpionom ne prestaje samo na grubom seksu. Ovaj znak je spreman za isprobavanje novih stvari cijelo vrijeme, pa ako imaš ideje da grubi seks učiniš boljim (i grubljim), slobodno ih predstavi svakom Škorpionu. Najbolja stvar kod seksa sa Škorpionom je to što te ovaj znak nikada neće natjerati da se osjećaš glupo jer želiš isprobati nešto neobično u spavaćoj sobi.

Image

Strijelac

Mnogi bi se ljudi mogli iznenaditi da to znaju, ali Strijelac može postati grub i prljav u spavaćoj sobi kada to želi. Možda se Strijelcu UVIJEK ne sviđa grubo, ali pokušat će sve bar jednom. Ovaj znak pronalazi svojevrsno uzbuđenje u otpuštanju svojih inhibicija i pokušaju nečega potpuno drugačijeg.

Strijelac je također nevjerojatno znatiželjan znak, pa čak i ako se nikada nije upustio u grubi seks, vjerojatno će to htjeti isprobati samo zato da isproba. A velike su šanse da će ga odmah i zavoljeti.

Image

Jarac

Jarac se često smatra vrlo ozbiljnom osobom u gotovo svemu što radi, ali čak i unatoč tome, ima smisla da voli grubi seks; točnije, igre u spavaćoj sobi koje uključuju grubost. Budući da je cijelo vrijeme tako disciplinirana osoba, drugima se može činiti da je ovaj znak dosta tradicionalan u spavaćoj sobi, ali Jarac je uvijek pun iznenađenja.

Jarac je spremniji upasti u grubi seks ako prvo dobije dovoljno predigre; uvedi grubu igru u malim dozama tako da mu bude ugodno. Prljavi razgovori jedna su od omiljenih stvari ovog znaka, ali otvoreni su i za druge oblike predigre, sve dok ga zainteresiraš. Kombinacija prljave igre i igračaka učinit će seks s Jarcem jako zabavnim.

Image

Vodenjak

Vodenjak uživa u bogatom seksualnom životu (i grubom), koji može uključivati bilo što, od vezanja tijekom predigre do BDSM-a. Ako želiš partnera koji je spreman pokušati sve, bez pitanja, Vodenjak je broj 1. Kada je u pitanju seks, grublja igra je zapravo jedini način da stvarno uživa u seksu.

Vodenjak često odustaje od romantičnog seksa ako to znači polako i nježno. Međutim, smatra da s osobom može dobiti uživanje i povezanost iz grubog seksa, pa se rado drži onoga što najviše voli.

Image