Horoskop i seks

Vrište na sav glas: Ovi horoskopski znakovi najglasniji su u krevetu

Netko voli tišinu, netko ne može kontrolirati svoje uzdahe, a ovi horoskopski znakovi bez premca su najglasniji ljubavnici u krevetu

profimedia-0097686340.jpg
Foto: Profimedia

Bez obzira na to kakav si tip osobe općenito, vjerojatnost da si ista u javnosti kao i iza zatvorenih vrata ili u krevetu jako je mala. Neki su općenito vrlo glasni, a u krevetu se vole isključiti i koncentrirati se, a drugi mogu biti vrlo tihi, no zato se, kada vode ljubav, toliko opuste i ne mogu kontrolirati svoje uzdahe.

Image
Hush, hush

Dovedi ga do ludila: Najbolji seksi potez za svaki horoskopski znak

Zaista nema pravila tko je kakav kada je u pitanju vođenje ljubavi, a astrologija nam, kao i u sve ostale aspekte života, može dati mali uvid i u to kakav je pojedini horoskopski znak u krevetu - tko je glasan, a tko radije šuti.

Image

A u nastavku smo izdvojile pet horoskopskih znakova koji su najglasniji ljubavnici u krevetu - provjeri jesi li i ti među njima.

Ovan

Poznati kao vladari najvećeg seksualnog nagona, Ovnovi su najhrabriji i najnastraniji kada je u pitanju vođenje ljubavi, a sve to pojačava njihov intenzitet glasnoće u spavaćoj sobi. Ovnovi su, kako u krevetu, tako i u stvarnom životu, vrlo vatreni i strastveni, što ni ne čudi s obzirom na to da njima vlada Mars, koji je simbol agresije. Ovnovi se nikada ne ustručavaju napraviti prvi korak i vole dominirati u krevetu, poput pravog vođe.

Image
Foto: Giphy

Škorpion

Oni su vlasnici najprljavijeg uma i često čeznu za avanturom i intimnošću. Škorpioni su zato i najprljaviji kada je u pitanju vođenje ljubavi. Ne samo da su uvijek u potrazi za uvođenjem nečeg novog u spavaću sobu, već i vole istraživati seksualne vode i pritom su vrlo divlji i vrlo glasni. Od blagog stenjanja do strastvenog vriska, Škorpioni spadaju među najglasnije horoskopske znakove, što i njihovog partnera može potaknuti na to da pusti glas.

Image
Foto: Giphy

Lav

Nije iznenađenje što Lav pojačava ton dahtanja i stenjanja u spavaćoj sobi jer obožava ukrasti pažnju što god radio, čak i kada je u pitanju vođenje ljubavi. Ovaj znak čak uživa u strastvenim verbalnim razgovorima i može se uzbuditi čak i kada samo sluša svog partnera. Lavovi obožavaju pojačati cjelokupni doživljaj u spavaćoj sobi, a to rade tako što će vrištati tako da ih svi čuju.

Image
Foto: Giphy

Rak

Rakovi obožavaju seksualne odnose koji su puni ljubavi. Njihova izdržljivost i moć maštanja njihove partnere odvodi u sedmo nebo, a njihovi strastveni pokreti pomiješani sa svim emocijama osvajaju njihove partnere. Osim toga, i oni vole biti glasni u krevetu i na taj način dati do znanja svome partneru da zaista uživaju.

Image

Strijelac

Budući da je vatreni znak, Strijelac je sam po sebi vrlo intenzivan i glasan u krevetu. Uvijek je spreman za uzbuđenje u spavaćoj sobi i može postati uzbuđen bilo kada i bilo gdje. Osim toga, Strijelci uvijek vole ići u ekstreme kako bi svom partneru pružili glasno i entuzijastično iskustvo pod plahtama kao nikad prije.

Image
Foto: Giphy