Horoskop i ljubav

Ludo zaljubljeni: Horoskopski znakovi koje do kraja ljeta čeka ljubav kao iz filma

Ljetni dani kao stvoreni su za zaljubljivanje, a ako si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka, ovog ćeš ljeta imati razloga za slavlje kada je u pitanju ljubav

horoskop.jpg
Foto: Unsplash

Gotovo da ne postoji romantičan film čija se radnja odvija ljeti, a koji ne prikazuje neku ljubavnu priču zbog koje svatko od nas poželi imati ljetnu romansu. Romantične šetnje plažom u suton, uživanje u ljetnom suncu u dvoje i osjećaj bezbrižnosti koji s time dolazi - sve bismo to željeli imati barem jednom u životu.

Image
Djela, riječi ili dodiri

Jezik ljubavi: Evo na koji način svaki horoskopski znak izražava ljubav

A ako se pita astrologiju i horoskop, osobe rođene u ova četiri horoskopska znaka očekuje upravo to - filmska ljubav. Oni koji su zaljubljeni smoći će hrabrosti i reći drugoj osobi da im se sviđa, a oni koji su slobodni imat će razloga za sreću jer postoji velika vjerojatnost da će se upravo ovog ljeta zaljubiti i proživjeti najbolje ljeto u životu.

Ovog ljeta sve je u znaku ljubavi, posebno za ova četiri horoskopska znaka koja će poželjeti da ljeto nikada ne završi, a u nastavku provjeri nalazi li se i tvoj znak među njima.

Ovan

Ovog ćeš ljeta biti glavna zvijezda i bit ćeš prepuna samopouzdanja te ćeš se osjećati baš kao prava ti. I upravo će ta tvoja autentičnost privlačiti druge, među kojima će biti i ona osoba koja bi mogla biti "ona prava". Samo budi svoja i budi iskrena i to će ti osigurati ljetnu romansu kakvu i zaslužuješ.

Image

Lav

Ljeto je tvoje godišnje doba u kojem najjače zračiš, a osim tvog rođendana, bit će još povoda za slavlje. Naime, u tvom bi se životu mogla pojaviti osoba u koju bi se mogla zaljubiti, i to baš onda kada najmanje očekuješ. No zaboravi na očekivanja i uživaj u trenutku, jer čeka te ljeto iz snova.

Image

Vaga

Kada je u pitanju ljubav, ovo će ti ljeto donijeti pregršt toga, a druge ćeš privlačiti poput magneta. Upravo bi se među njima mogao naći i onaj s kojim ćeš ostvariti vezu kakvu si već dugo priželjkivala pa je ovo ljeto savršena prilika da nešto takvo i ostvariš.

Image

Strijelac

Divlji i avanturistički, Strijelci uživaju u svakom trenutku, a uživat će i u ljetu, a i u ljubavi. Iako više vole flertati, ovog će se ljeta poželjeti i zaljubiti, a njihove se želje možda i ostvare - samo trebaju biti spremni na svu romantiku koja dolazi s time.

Image