Slaviti se mora

Ova će 3 horoskopska znaka imati najluđi doček Nove godine

Više-manje svima nam je novogodišnja noć nešto posebno, a početak nove godine želimo proslaviti makar i samo dobrom večerom. No, samo će 3 znaka imati provod koji će se prepričavati još godinama

pexels-polina-tankilevitch-5848922.jpg
Foto: Pexels

Na spomen ludog partyja do zore u nekom razvikanom klubu nekima od nas se diže kosa na glavi. S druge strane, ima nas i takvih kojima je ideja da bi u novogodišnjoj noći ostali kod kuće, ispod dekice pred televizorom, jednostavno nepojmljiva. Zbog pandemije svi smo, htjeli- ne htjeli, iskusili nešto mirnija slavlja u 4 zida, ali kako će to biti ove godine?

shimmer fallback

Uključuje li tvoj idealni doček mnoštvo nepoznatih ljudi, ples i potoke alkohola? Veseliš li se ipak najviše intimnijoj atmosferi, bliskim prijateljima i ukusnoj hrani? Dobar provod može značiti i jedno i drugo, ali ako te zanima tko će u novu godinu ući na najluđem tulumu u gradu- jednom od onih koji ne završava ni s prvim zrakama sunca i o kojem se još dugo vremena prepričavaju anegdote, okreni se zvijezdama. One naime otkrivaju 3 horoskopska znaka koji mogu očekivati upravo to - provod godine:

Strijelac

Strijelac je i inače poznat kao party animal, onaj koji zna kako napraviti dobru atmosferu za sebe i druge, a Silvestrovo mu je jedan od omiljenih datuma. Kako i ne bi bio, jer se tada se od njega očekuje party godine, a Strijelac ni ovog puta neće zakazati. Bit će veselo, bit će seksi i otvorit će se mnoge boce šampanjca. Ako imaš prijatelja ili prijateljicu koji su rođeni u ovom znaku, a željna si dobre zabave, znaš koga se trebaš držati.

shimmer fallback

Jarac

Malo si se iznenadila? Miran Jarac koji inače nije ljubitelj velikih i bučnih proslava ove bi godine mogao napraviti iznimku, a svoju odluku neće požaliti. Iako je najvjerojatnije da će posjetiti neki tulum kod prijatelja gdje su ljudi koje poznaje, doživjet će trenutke za pamćenje pa mu neće smetati ni mamurluk koji će ove godine teško izbjeći.

shimmer fallback

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba imaju razloga za slatko iščekivanje - zvijezde im proriču da će u novu godinu uplivati u izvrsnom društvu, uz svog partnera ili ako su solo, uz mogućnost da upoznaju nekog zanimljivog. Već se prvi dan nove godine donijeti naznake mnogih dobrih stvari pa će se Ribice osjetiti pune optimizma i nade u bolju budućnost.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.