Ženska strast

'Omiljena terapija': Ova 4 horoskopska znaka najviše uživaju u šopingu

Znamo da neke žene ne mogu odoljeti novim krpicama, a kojem znaku pripadaju zaljubljenice u kupovinu otkrij u našem članku

profimedia-0076887836.jpg
Foto: Profimedia.hr

Iskreno, teško možemo zamisliti neku ženu koja ne voli kupovinu. Jedino što se razlikuje kod svake žene je predmet žudnje. Neke žene uživat će gledajući ponudu haljina, torbica i cipela na internetu, dok će druge provesti sate tražeći lijepu zdjelu ili vazu koja savršeno odgovara njihovoj kuhinji. Žene vole lijepim stvarima uljepšati svoj život pa će pažljivo odabrati i tajice za trening.

Image
Astro vodič

4 horoskopska znaka u kojima se 'kriju' najbolje supruge

No, neke žene imaju ipak dobru kontrolu pa će pažljivo paziti na cijenu proizvoda i možda čak pričekati sniženje. S druge strane, neke žene neće moći odoljeti novoj torbici i svijeći s najljepšim mirisom.

Astrologija također kaže da neke žene posebno vole taj osjećaj istraživanja i kupovine te je njihova kartica vrlo često u upotrebi. Koji horoskopski znakovi se najviše opuštaju u kupovini i zašto je to tako povjeri u nastavku.

Bik - Ništa ne vole više od kupovine

Ako samo jedan horoskopski znak trebamo povezati s kupovinom, to je onda Bik. Jesi li ikada upoznala nekoga tko je rođen u ovom znaku i nije bio opsjednut novcem i trošenjem? Ipak je njihov element zemlja (mjesto odakle dolazi zlato), a njihov vladajući planet je Venera koja predstavlja luksuz. Imati lijepe stvari i pristup bogatstvu ključno je za ovaj znak. No, bez obzira na ljubav prema trošenju, ovo je horoskopski znak koji znak i kako uštedjeti novac.

Leo - Vole sjajne i luksuzne nove stvari

Lava uvijek možemo lako uočiti prema zanimljivom i sjajnom stilu. Bez obzira na to što rade, Lav uvijek blista poput svjetlucavog dijamanta. A posljedica toga je što onda ima želju za kupovinom. Ovaj horoskopski znak želi proizvode koje ljudi odmah primijete i poštuju, bilo da se radi o novoj odjeći, novom automobilu ili buketu cvijeća. Kod pripadnika ovog znaka nema štednje ili prelaska u neutralnu situaciju. Žele uvijek najluksuzniji proizvod na tržištu.

Vaga - Uvijek žude za elegantnim i modernim

Jesi li se ikada upoznala pripadnicu ovog znaka koja nema fantastičan stil? Odmah nakon buđenja, čak i ako su pomalo u neredu, oni će i dalje izgledati cool. To je zato što njima vlada Venera, planet ljepote, a tko voli ljepotu, voli i kupovati. Žele biti okruženi stvarima koje ih nadahnjuju. Također žele da njihova odjeća očarava, a njihovi ormari uvijek su puni kvalitetnih i modernih komada.

Škorpion - Kupovina ih najviše opušta

Možda ne bismo odmah pomislili da tajanstveni Škorpion uživa u kupovini. No, ponekad zaboravimo da govorimo o jednom od najopresivnijih horoskopskih znakova. Ako je Škorpion raspoložen za kupovinu, nije mu važno je li nešto skupo ili jeftino. Pripadnica ovog znaka uvijek kupuje sada, a kasnije razmišlja. Škorpionom vlada Mars, planet akcije, što ih čini impulzivnim kupcima.