Od sumraka do zore

Pssst! Ova 3 znaka najviše vole seks za jednu noć

Jesi li tip za duge i stabilne veze ili si više za kratke i uzbudljive avanture? Zvijezde znaju odgovor

profimedia-0241555991.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Avantura koja traje samo jednu noć i ne nosi nikakve komplikacije, s uzbudljivim frajerom kojeg smo tek upoznale, može biti silno uzbudljiva. To je nešto što će svakako razbiti monotoniju svakodnevice i dobrano uzburkati tvoj život.

shimmer fallback

No, spontanost i element nepoznatog koji idu ruku pod ruku s takvim kratkotrajnim odnosima nije nešto u čemu će baš svatko uživati. Neki od nas, naime, puno radije biraju stabilnost i predvidljivost dugotrajne veze. Ako je vjerovati astrolozima, to kakvi će odnosi prevladavati u našim životima ovisi i o tome u kojem smo znaku rođeni - neki su jednostavno skloni 'ljubavi' koja nestaje s prvim zrakama sunca:

Blizanci

Blizanci su jedni od najdruštvenijih znakova Zodijaka i imaju dobro razvijene komunikacijske vještine. Također, flert im nije stran i lako će im poći od ruke osvojiti onoga tko im je zapeo za oko. Blizanci, ako tako žele, mogu biti veliki zavodnici. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku ponekad se boje vezivanja jer strahuju od otkrivanja svoje ranjivosti i senzibilnosti. Mnogo im je lakše uletavati u kratke avanture u kojima nema potrebe da otkriju tko su doista jer sve može ostati površno.

shimmer fallback

Vodenjak

Vodenjaci su poznati kao individualci kojima treba puno prostora i vremena za sebe. Za osobe rođene u ovom znaku seks na jednu noć ponekad je sve što žele, što dakako ne znači da će s bilo kime skočiti u krevet. Naime, Vodenjaci su prilično izbirljivi, a njihov potencijalni partner pa makar i samo na jednu noć, mora zadovoljiti neke standarde koje je Vodenjak postavio. Između ostalog, treba biti samostalan i ne smije pokazivati namjeru da će ga pokušati vezati uz sebe.

shimmer fallback

Lav

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku jednostavno obožavaju uzbuđenje i strast koji dolaze u paketu s avanturama na jednu noć. Takva vrsta odnosa za divlje mačkice Zodijaka idealna je prilika za samodokazivanje i uživanje u pažnji koju Lavovi toliko vole. Među znakovima koji su skloni seksu na jednu noć, najzabavnije će u krevetu biti upravo s Lavom jer će se ove seksi mačke itekako potruditi da avantura s njima bude nezaboravna.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.