Preljubnici Zodijaka

Potencijal za preljub: Muškarci rođeni u ova 3 znaka najčešće ne mogu odoljeti izazovima

Ako je tvoj partner pripadnik jednog od ovih znakova – radije drži oči širom otvorene jer Zvijezde otkivaju kako im odanost i vjernost baš i nisu jače strane

profimedia-0646106364.jpg
Foto: profimedia.hr

U fazi upoznavanja, kad još nemamo puno informacija o novoj osobi, nije loše pitati što je naš novi poznanik po horoskopu. Na ovaj način ne samo da ćemo saznati ponešto o eventualnim karakteristikama i osobitostima potencijalnog partnera, nego možemo dobiti i predodžbu kakav bi on mogao biti u vezi.

Image
Veliki romantičari

Jesi li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se najlakše zaljubljuju

Naravno, vrlo je važno naravno kako partner stoji u odnosu na pitanja vjernosti – je li mu ta vrijednost na jednakom mjestu liste prioriteta kao tebi, ili je pak doživljava malo 'labavije'. Neke stvari nemoguće je predvidjeti, ali nije ni loše probati saznati što nas očekuje i pripremiti se. Ponekad je, osim toga, bolje spriječiti, nego liječiti.

Image

U tom smislu, korisno istraživanje koje je proveo Gledeen.com, platforma za upoznavanje ljudi i dejtanje, otkrilo je da su po pitanju broja prevara svojih partnerica na samom vrhu 3 horoskopska znaka – evo i koji su to, od zadnjeg do prvog mjesta:

POGLEDAJ VIDEO: Financijska blogerica Tetka: 'Žene ulažu novac bolje od muškaraca'

Blizanci

Prema spomenutom istraživanju, na trećem mjestu najnevjernijih znakova našli su se – Blizanci. Pripadnici ovog zračnog znaka poznati su kao vrlo društveni i komunikativni. Blizanci uživaju imati mnogo prijatelja i upoznavati stalno nove ljude. Lako i jasno se izražavaju i zavođenje im ide od ruke jer uvijek znaju birati prave riječi u datom trenutku. Iz površnih poznanstva često se može razviti više, a činjenicu da je pripadnik ovog znaka u tom trenutku već zauzet lako će potisnuti. Zato Zvijezde savjetuju da s muškarcima Blizancima budemo na oprezu - vjernost im nije jača strana, no zato su u flertanju 'kao doma'.

Image

Vodenjak

Na drugom mjestu ove neslavne liste našao se Vodenjak, koji doduše ima sposobnost za duboke i prave emocije, no iznad svega cijeni svoju slobodu. Osobe rođene u ovom znaku obično su veliki individualci kojima ne treba partner da bi se osjećali ispunjeno. Vodenjacima su vrijeme i prostor samo za sebe suštinska potreba pa u dužim vezama mogu osjetiti napadaj panike i želju da pobjegnu. Nažalost, to će često učiniti preko tuđe postelje.

Image

Strijelac

Poznat kao veliki avanturist, Strijelac je definitivno zauzeo tron među varalicama Zodijaka. Muškarci rođeni u ovom vatrenom znaku najviše su skloni prevariti svoje partnerice, između ostalog zato što ih na to tjera njihov nemirni duh i stalna glad za novim pustolovinama. Strijelac se može brzo zaljubiti, ali će se još brže odljubiti. Čak i ako započne pravu aferu, ona neće biti dugog vijeka jer će Strijelcu vrlo brzo postati dosadno pa će se već ogledati za nekim novim. U dugim će vezama nerijetko svježinu održavati 'izletima u tuđe krvete' što će uspješno ili manje uspješno skrivati od svoje stalne partnerice.

Image