STRASTVENI DANI I NOĆI

Jesi li znatiželjna? Horoskop otkriva koja je intimna poza idealna za tebe

Astrolozi smatraju kako za svaki znak postoji idealna seks poza - otkrij koja je najbolji izbor za tebe (i tvog partnera)

pexels-andrea-piacquadio-3756458.jpg
Foto: Pexels

Nema ništa loše u tome ako ste ti i tvoj partner vjerni određenim seks pozama koje oboje volite. Ipak, ako vam je dosadno ili želite malo eksperimentirati, isprobavanje novih poza u seksu uvijek je sjajan način za rasplamsavanje strasti u spavaćoj sobi.

Image
Astro zabava

Nostalgičari Zodijaka: Ova 4 znaka najviše čeznu za starim vremenima

Horoskop bi vam pritom mogao pomoći. Naime, zvijezde nude savršeno rješenje – seks poze za svaki znak. Zaboravi na Kama Sutru i pogledaj u zvijezde. Astrologija i horoskopski znak u kojem smo rođeni puno toga otkrivaju o nama i našoj osobnosti, a utječu i na naše preferencije i afinitete kad je u pitanju seksualni život. Astrolozi smatraju kako za svaki znak postoji idealna seks poza, a u nastavku otkrij koja je najbolji izbor za tebe (i tvog partnera):

Pogledaj video: Kako postaviti granice?

Ovan

Idealna seks poza za asertivne Ovnove je kaubojka (ili obrnuta kaubojka) kod koje pripadnik ovog znaka sjedi na svom partneru, okrenut prema njemu lice ili leđima. Ovnovi vole moć i strast, a u ovoj pozi preuzimaju kontrolu i osjećaju se samouvjereno.

Image
Foto: Pexels

Bik

Prizemljeni Bikovi vole klasiku pa je tako dobra stara misionarka za njih savršeni izbor. Omogućava im da održavaju kontakt očima s partnerom, stvarajući razinu intimnosti i ranjivosti. Ujedno je misionarski položaj dobar izbor i za brzinski i za spori seks, ovisno o raspoloženju.

Image
Foto: Pexels

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vole intimnost, a najbolje im odgovara lotus poza kod koje muški partner sjedi prekriženih nogu, a žena je na njemu s nogama omotanima oko njegovog struka. Poza je idealna za spor i strastveni seks.

Image
Foto: Pexels

Rak

Rakovi su prilično lukavi i vole kreativnost kad je u pitanju seks. Ovdje do izražaja dolazi seks poza koja se izvodi na stolici. Primjerice, kaubojka na stolici je vrlo lukava i jedinstvena jer obje osobe mogu kontrolirati brzinu i intenzitet.

Image
Foto: Pexels

Lav

Lavovi obožavaju strastveni seks, a idealno im odgovara modificirani misionarski položaj kod kojeg su noge žene na partnerovim ramenima. Ovaj položaj istovremeno može biti i agresivan i intiman, ali omogućava povezanost između partnera. Pripadnici ovog znaka vole neobične inovacije u spavaćoj sobi pa je ova poza savršen izbor za rasplamsavanje strasti.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Intimna poza žlice savršena je za Djevice koje su u svakodnevnom životu orijentirane na detalje, no kad je seks u pitanju cijene intimnost i trenutke provedene s partnerom. Poza žlice izvodi se tako da su oba partnera na boku, okrenuta na istu stranu - muškarac je iza žene. Posebno dobro funkcionira za muške Djevice jer im sugerira da uspore i prepuste se užitku.

Image
Foto: Pexels

Vaga

Vage vole kontrolu – ali kad je u pitanju intimnost, pomalo su sramežljive. Modificirana misionarka s podignutim nogama za njih je dobar izbor. Ovaj položaj doprinosi intimnosti, ali daje osjećaj kontrole i moći što je savršeno za seksualni život svake Vage.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

Za misteriozne Škorpione najbolje funkcionira obrnuta kaubojka. Žena 'jaše' partnera dok sjedi na njemu okrenuta prema njegovim stopalima. Savršen je izbor za zahtjevne i intenzivne pripadnice ovog znaka koje vole dominirati u svemu pa tako i u seksu.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Avanturama skloni Strijelci obožavaju eksperimentirati pa je seks pod tušem za njih savršen izbor. Ovaj je položaj svestran i može se začiniti na bezbroj načina. Samo treba dati mašti na volju.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Jarčevi su svojeglavi, a kad je seks u pitanju, najviše vole 'doggy style' pozu. Žena je na sve četiri, dok partner straga prodire u nju. Pripadnicima ovog znaka energična doggy style poza daje priliku da vježbaju svoju svojeglavost na više načina.  

Image
Foto: Pexels

Vodenjak

Za ovaj vodeni znak element vode može imati ključnu ulogu kad je u pitanju seks stoga je seks pod tušem ili u kadi svakako super izbor. Poza posebno dobro funkcionira za muške Vodenjake.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Sanjive Ribe vole istraživati i isprobavati nove poze, no astrolozi im savjetuju da isprobaju pozu 69. Seksualno iskustvo će biti još intenzivnije ako su oba partnera rođena u znaku Ribe.

Image
Foto: Pexels