Danas je Dan svekrva

Koje su najbolje, a koje najgore svekrve po horoskopu?

Iako postoje iznimke i svijetli primjeri, odnos svekrva i snaha nažalost često nije bajka. No, po svemu sudeći, za rat u kući možemo okriviti zvijezde

profimedia-0382771234.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Priča se kako navodno postoje svekrve i snahe koje se obožavaju od prvog dana, no, istini na volju, nerijetko u ovim odnosima postoje problemi: dvije žene koje vole istog muškarca mogu voditi prave ratove.

Image
Vukovi u janjećoj koži

Maske su pale: Ova tri horoskopska znaka imaju dva lica

Hoće li odnos sa svekrvom biti idiličan ili će biti čestih svađa ovisi o tome koliko su dvije glavne protagonistice međusobno kompatibilne – neke kliknu od početka, drugima treba neko vrijeme da smire strasti, a treće nikad ne zakopaju ratne sjekire. No, ako je vjerovati horoskopu, dok žene rođene u nekim znakovima naprosto imaju potencijal da budu dobre svekrve, nekoliko je znakova po tom pitanju na veoma zlom glasu.

shimmer fallback

Izdvojile smo tri najbolje svekrve po horoskopskom znaku i tri koje ne želiš blizu sebe. Ako si snaha, saznaj jesi li u ovoj lutriji života imala sreće, a ako si svekrva - provjeri ima li istine u onom što kažu zvijezde ili si ti iznimka koja dokazuje pravilo.

Jarac

Ova svekrva je čisto zlato! Ako je tvoja svekrva rođena u znaku Jarca, prava si sretnica. Ove su žene mame koje bi za svoju djecu napravile sve – njihova im je sreća uvijek na prvom mjestu. Svekrva Jarčica svoju će snahu tretirati kao rođenu kćer – kupovat će joj darove i obasipati je pažnjom, ali u mjeri u kojoj to snahi odgovara. Svekrva u ovom zemljanom znaku nikad neće prijeći granicu i biti naporna. Po potrebi, bit će brutalno iskrena i uvijek će se truditi svoju djecu vratiti na pravi put.

shimmer fallback

Blizanci

Ako je tvoja svekrva Blizanac po horoskopu znaj da se na nju uvijek možeš pouzdati. Ona je tu za tebe i želi ti pomoći kad god ti je pomoć potrebna. Osim što će postati čvrsta stijena u tvom životu, bit će ti i dobra prijateljica s kojom ćeš moći iskreno razgovarati, ali se i dobro zabavljati. U svakom slučaju, svekrva kakvu samo možeš poželjeti.

shimmer fallback

Ovan

Ovnica kao majka vodi se idejom da djeca, kad odrastu, trebaju imati svoj vlastiti život. Kao svekrva neće se nikad miješati u vaše odluke, u potpunosti će vam prepustiti kormilo. Ovnica je definitivno najcool svekrva Zodijaka koja svađe i konflikte nikad ne servira za svojim stolom.

shimmer fallback

Rak

Pod krinkom brižne i nježne majke krije se jedna od najjezivijih svekrva Zodijaka. S ovom ženom nema šale. Najbolje ti je ne kriviti ju ni za što, a ako odbiješ igrati po njenim pravilima, očekuj da će te prisiliti na to - prije ili kasnije. No, postoji način kako možeš okrenuti karte u svoju korist: trebaš joj se uvući pod oklop i zaslužiti njezino povjerenje. Jednom kad te počne doživljavati kao svoju, svi će problemi nestati kao rukom odneseni.

shimmer fallback

Bik

Svekrva Bik isplest će čvrstu mrežu oko tebe iz koje se nećeš tako lako osloboditi. Doslovno će u sve gurati svoj nos i bit će puna savjeta oko kuhanja, brige za djecu i domaćinstva za koje je nitko nije pitao. Nevjerojatno je tvrdoglava i uporna u nametanju svojih stavova – možeš se jedino nadati da će tvoje strpljenje biti jače od njenih rogova.

shimmer fallback

Riba

Nažalost, nisi uhvatila zlatnu ribicu, već prije morskog psa. Ako je tvoja svekrva rođena u znaku Ribe, u velikim si problemima. Tvoj je dragi pravi mamin sinčić, a ono što tvoja svekrva očekuje od tebe je, ni manje ni više, nego da nastaviš ovu nezdravu praksu i ispunjavaš svaku njegovu želju. Ako imaš tu nesreću da stanujete pod istim krovom, ubrzo ćeš primijetiti kako je jedino s čim će svekrva Riba biti sretna to da budeš njezina vjerna kopija. Pokušaš li se oduprijeti i stvari napraviti na svoj način, budi sigurna da ćeš požaliti.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.