Astrologija

'Ne da im se': 5 najljenijih horoskopskih znakova

Ovi znakovi se ističu po svojoj lijenosti zbog toga što neki previše uživaju u hedonizmu dok se drugi prepuštaju negativnim emocijama

crystalweed-cannabis-iXpuwXVuz8E-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svi volimo lijene nedjelje kada se izležavamo u udobnim trenirkama, uživamo u finim kolačima i dobrim serijama. No, jesi li jedna od onih osoba koja voli tako živjeti i druge dane u tjednu? Možda je ovo malo ekstremno, sigurno ideš na posao i obavljaš kućanske poslove, no možda se ipak teško natjeraš na bilo kakve dodatne aktivnosti.

Image
Nema 'boli me glava'

Bilo kada, bilo gdje: Ova 4 znaka su uvijek spremna za akciju pod plahtama

Ako si među takvim osobama, postoji velika šansa da ćeš se pronaći na ovom popisu. Možda želiš postići nešto veliko u životu ili želiš imati puno hobija, ali sve ostane na maštanjima i planovima. Težak rad? Ne čini se baš zabavno. Zašto život ne bi bio lagan?

Astrologija kaže da se pet znakova ističe po svojoj lijenosti, ali razlozi su vrlo različiti jer neki od njih su veliki hedonisti pa previše uživaju u svemu, a drugi su previše zaokupljeni svojim emocijama. O kojim znakovima se radi otkrij u nastavku:

Bik

Pripadnici ovog zemljanog znaka su na vrhu liste, ne zato što se boje posla (poznati su po svojoj predanosti), već zato što je poznata njihova ljubav prema udobnosti. Materijalni uspjeh i sigurnost pokreću Bika. No, jednom kad pripadnici ovog postignu svoje ciljeve, vjerojatno neće težiti prema višem. Umjesto toga, uživanje u piću i hrani te omiljenoj ležaljci njima će biti savršena verzija života.

Rak

Kod pripadnika ovog znaka lijenost proizlazi iz njihove stalne brige. Stalno razmišljanje o potencijalnim budućim negativnim ishodima na kraju dovodi do smanjenje produktivnosti. A Rakovi uživaju u smišljanju negativnih ishoda i vrte se samo u krug. Dobar dio dana provest će sjedeći i razmišljati te se samo utapati u svojim emocijama, često negativnim.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka su vrlo slični Bikovima. Uostalom, znakovi na suprotnim krajevima zodijaka često dijele iste karakteristike. Oni također imaju posebnu izraženu ljubav prema finim stvarima. Iako Škorpioni jako vole moć i žele uspjeti, često ostanu zaglavljeni u mračnim mislima, a onda traže krivce. Njihova lijenost proizlazi iz pretjeranosti (sve je intenzivno), a ponekad i zbog sklonosti porocima.

Ribe

Zatim su se na ovom popisu našle i Ribe, vjerojatno jedan od znakova koji je najčešće neshvaćen. Ribe bi se mogle opisati kao nautičari i svemirski putnici, ali ima tu još nečeg. Toliko su ranjivi da im je potrebno puno prostora i vremena da se oporave od emocionalnih rana. Ako se patnja pretvori u svakodnevnu borbu bit će im teško bilo što činiti i napredovati.

Lav

Naravno, puno pripadnika ovog znak vrijedno radi, ali također ne postoji ni jedan drugi znak koji toliko uživa u zabavi. Bilo da se radi o pravim zabavama ili uživanju u pauzi za ručak, zabava će biti ispred produktivnosti. Povrh svega, ako osjete obožavanje na poslu ili kod kuće često će izgubiti motivaciju i neće uložiti dodatni napor.