5 horoskopskih znakova koji izbjegavaju sukobe

To jednostavno nije njihov stil

5 horoskopskih znakova koji izbjegavaju sukobe

Postoji nekoliko jako tvrdoglavih, upornih znakova na koje uvijek možeš računati da će prihvatiti sukob. Primjerice, Ovan je uvijek spreman za rat, a Blizanci se neće povući iz prilike u kojoj mogu pokazati svoju nadmoć. Škorpione da ne spominjemo.

Međutim, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji zapravo ne vole sukob u svojim odnosima, jer to jednostavno nije njihov stil.

Nije danikada nećeš ući u sukob s ovim znakovima, ali oni bi iskreno svoje vrijeme i energiju trošili na kvalitetnije stvari od rasprava. Ovih pet znakova radije će zadržati mir - znak svog blagog, nježnog temperamenta - ili se jednostavno usredotočiti na rješavanje problema

VODENJAK

Osim što su slobodnog i avanturističkog duha, Vodenjaci također imaju jednu humanitarnu crtu. Oni će se boriti za ono što vole, obično u izboru karijere koja im omogućuje da zagovaraju uzroke koje vole.

Međutim, kada su u pitanju njihovi partneri, Vodenjaci mogu biti ljuti, čak i bijesni - ali samo na tren. Ubrzo će cijelu situaciju preokrenuti na šalu i krenuti dalje.

RIBE

Ako su Vodenjaci opušteni, onda su Ribe opuštene na način 'boli me briga'. Ribe su prezauzete sanjarenjem, romantikom i tajanstvenošću da bi se preokupirale nečim sitnim i stresnim poput međuljudskih sukoba. U svađi s partnerom doći će do sarkastičnih pošalica i ruganja, ali ubrzo će zaboraviti na sve jer joj se ne da s time zamarati


DJEVICA

Djevice nisu najbolje u izražavanju svojih osjećaja jer ih vodi logika i praktičnost. Jednostavno više vole držati svoje emocije za sebe i dosta često - kipjeti u sebi. 

Naravno, ponekad će i njima prekipjeti, ali ubrzo će njihova analitička priroda preuzeti vodstvo i zapitati se: "Ok, zabooravimo sad emocije, kako možemo riješiti ovaj problem?"

VAGALjudi rođeni u znaku Vage jednostavno žele zadržati mir. Vage su poznate zagovaretljice pravednosti, ali znaju da su sukobi ponekad neizbježni. No, one odmah prelaze na stvar i riješavaju problem, umjesto da čekaju da se riješi sam od sebe ili da ga ignoriraju. 


JARAC

I zadnji, ali ne i manje važni, tu su Jarčevi. Imaju nizak prag tolerancije i oštrinu Djevice, ali je veća vjerojatnost da će imati slabu točku za svoje najmilije. 

Jako su dobri u upravljanju svojim akademskim odgovornostima i poslovnim životom, ali te izvrsne organizacijske sposobnosti ne mogu uvijek prenijeti na ljubav i romantiku. Ako postoji sukob, Jarac bi također radije riješio problem nego se zadržao na svojim emocijama. Također bi vodili mentalne bilješke o tomekako ne bi ponovno ušli u taj sukob


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.