Pozitivna energija

Somersby trenuci na hrvatski način

Nova Somersby kampanja Moj Somersby trenutak fotografirana je u Zagrebu, a nosi poruku da je trenutak za Somersby lako prepoznati, važno je samo malo pozitivne energije i dobro društvo

Moj Somersby trenutak_1.jpg
Foto: Damir Žižić

Somersby, omiljeni cider u Hrvatskoj, predstavlja ovih dana svoju novu kampanju, koja interpretira Somersby trenutke na hrvatski način. Pod zajedničkim nazivom Moj Somersby trenutak, kampanja prikazuje trenutke druženja i uživanja u prepoznatljivo hrvatskim prilikama – u kafiću, kod kuće i u prirodi.

Nakon što je potrošače upoznao s činjenicom da se Somersby u bočicama proizvodi u Hrvatskoj i izvozi diljem svijeta, brend tako ove godine nastavlja pričati svoju jedinstvenu, optimističnu i zaigranu priču s malo domaćeg štiha.

Image

Nova Somersby kampanja fotografirana je od strane poznatog fotografa Damira Žižića u zagrebačkom parku Ribnjak, poznatom kafiću Finjak i na terasi na Medvešćaku. Na fotografijama je lako prepoznati Somersby boje i ugođaj, ali ovaj put detalji kao što je pas sorte Dalmatiner ili obris Sljemena u pozadini odaju da se uživanje u cideru događa u Hrvatskoj.

Trenutak za Somersby je jednostavno pronaći, važno je samo malo pozitivne energije i dobro društvo. On se savršeno uklapa i u vikend druženje i u mali trenutak ukraden za sebe tijekom radnog tjedna.

Image

Somersby svoje optimistične mjehuriće nudi u četiri okusa – jabuci, krušci, borovnici i lubenici, a uživa se dobro ohlađen i poslužen s puno leda.