Kao goli

Inspiriraj se: 'Nude' manikura može itekako biti posebna uz malo mašte

Ponekad se sva ljepota krije u jednostavnosti, no i 'nude' manikuru treba znati nositi. Izaberi nijansu koja odgovara boiji tvoje kože

pexels-cottonbro-5871914.jpg
Foto: Pexels

Kad ne znaš što više staviti na nokte, odličan je izbor najneutralnija, no time ne i manje efektna manikura. Uredni i njegovani nokti u svojoj prirodnoj boji ili nijansama koje su joj slične, odnosno lakovi za nokte koji su prozirni, najbolje su rješenje u periodu kada želiš odmoriti od ekstravagancije ili u vrijeme godišnjeg odmora kada ne misliš misliti o noktima. Ako imaš topliji ton kože, biraj toplije neutralne nijanse, odnosno one koje "bacaju" na zlatnu i bež, a ako ti je ton kože hladan, biraj nijanse koje vuku na bijelo, srebrno i plavo.

Image
Sve što ti treba ovog ljeta

Baby francuska manikura: 6 ideja za najveći ljetni trend na noktima

'Nude' manikure odgovaraju svakom outfitu, a u nastavku pogledaj nekoliko verzija u koje smo se zaljubile. Ova manikura odlično izgleda i na kratkim i na dugim noktima, bez obzira na njihov oblik. Osobito nam se svidjela ona sa sedefastim sjajem.

Čisto

Manikura koja ostavlja dojam čistoće. Uredna,nenametljiva, jednostavna i profinjena.

Sedef 'nude'

Manikura u nježnoj nijansi između bijele i boje nokta sa sedefastim sjajem naglasit će tvoju preplanulu kožu i dati ti dozu elegancije.

Detalji

Želiš li nude manikuri dati poseban otuch, ukrasi je detaljima poput zvjezdica i listića u zlatnoj i tirkiznoj.

Visoki sjaj

Sedef, visoki sjaj i odlično pogođena nijansa s obzirom na boju kože, ovu manikuru bez dvojbe čine savršenom.

Obrnuta francuska

Prepoznatljiva crta, ali na korijenu, a ne na rubu nokta, u zlatnoj, a ne u bijeloj s temeljnim lakom u puderastoj nijansi nježno ružičaste pravi su izbor za posebne prilike.

'Nude' s natpisom

Manikura kojoj je glavna odlika neutralnost može biti sjajan poligon za poruke poput ove na fotografiji. Ljubav je uvijek u modi.

Pazi oštro

Zašiljeni nokti s crnim detaljima u obliku parcijalne francuske manikure ovoj 'nude' manikuri daju dozu dramatičnosti.