U ponedjeljak stiže 'Ljubav je na selu' i Bahra u novoj ulozi!

Omiljena emisija mnogih gledatelja, 'Ljubav je na selu', vraća se na male ekrane već sljedeći ponedjeljak, 9. svibnja od 21.20 sati.

bahra1.JPG

U novoj 14. sezoni gledateljima će se predstaviti 11 novih farmera, a naći će se tu povratnik iz SAD-a koji je radio za FBI, inženjer stojarstva i partijaner, vozač dizalice, bajker, ali farmer koji živi u selu od svega 30 stanovnika. Oni su samo neki od svestranih i romantičnih, ali usamljenih farmera koji su spremni krenuti u osvajanje srca svoje odabranice.

Ni u ovoj sezoni neće nedostajati ljubavnih iskrica, romantike, drama, svađa, ali i poznatih lica pa će tako svoju srodnu dušu među ovogodišnjim farmerima pokušati pronaći i neke bivše kandidatkinje, već dobro poznate gledateljima. I osebujne i karakterne dame u emisiju stižu iz svih krajeva Lijepe Naše no neke su zbog spojeva s farmerima odlučile 'potegnuti' čak iz inozemstva, primjerice Sarajeva, čak i Zuricha. No odakle god dolazili i čime god se bavili, glavni i zajednički cilj ponovno im je samo jedan – pronaći pravu ljubav s kojom će provesti ostatak života te dijeliti dobro i zlo!

shimmer fallback

Ono što će posebno razveseliti ljubitelje najpopularnije dokumentarne sapunice na ovim područjima je vijest da se u 14. sezonu vraća i omiljena kandidatkinja Bahra Zahirović no ovoga puta u nešto malo drugačijoj ulozi.  ''Ove sezone nisam došla tražiti ljubav, imam novu karijeru!'', poručila je tajnovito Bahra koja će se već u jednoj od prvih epizoda nove sezone 'Ljubav je na selu' pojaviti u izviđačkom kampu odjevena u – izviđačicu! 

Koja je njezina tajna misija i kakve veze ona ima s kovčegom punim pisama za farmere, tko će od njih nastaviti svoju ljubavnu pustolovinu i između koga će se rasplamsati iskrice, gledatelji će doznati u novoj sezoni 'Ljubav je na selu', od 9. svibnja u 21.20 sati na RTL-u. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.