Savjeti kako koristiti filtere na Instagramu

Ljubitelj ste društvenih mreža i koristite Instagram, ali ne znate kako koristiti filtere na Instagramu? Evo i nekoliko savjeta kako koristiti filtere na Instagramu kao profesionalac

Savjeti kako koristiti filtere na Instagramu

Znate li kako koristiti filtere na Instagramu? 

ImageNa početku ćemo vam reći da vam ne treba profesionalni photo studio kod kuće da biste imali savršenu fotku na Instagramu. Dovoljno je da znate kako koristiti filtere na Instagramu.

Vrlo je važno da slika nema grainy odnosno zamućen ili zrnati efekt. 
Kamera unutar Instagram aplikacije nema značajke ni rezoluciju kojom ćete dobiti dobre i kvalitetne fotke, a koju vam daje mobilna kamera. 
Zumiranje, fokus i dubina slike, portret opcija samo su neke od značajki koje su puno ‘jače’ na mobilnoj kameri, a vi želite da slika bude savršena. 

Dakle najbolje je slikati s kamerom na telefonu te podići fotku na Instagram za daljnju obradu po potrebi, a zatim ako znate i kako koristiti filtere na Instagramu vaša objava će biti uspješna.
Ako ste dosad već koristili Instagram filtere vrijeme je da uložite vrijeme u nekoliko izvrsnih aplikacija za sređivanje slika. 
Postavljanje filtera kao jedan od zabavnijih dijelova obrade fotografije. Naravno, objavljivati možete i bez filtera, a pritom možete koristiti česti hashtag #no filter ili #nofilterneeded.