Večeras počinje nova sezona showa 'Ljubav je na selu': Tko će dobiti dovoljno pisama?

Nakon što su se predstavili gledateljima, vrijeme je da farmeri 16. sezone konačno doznaju jesu li dobili dovoljan broj pisama da nastave svoj put u 'Ljubav je na selu'.

Ljubav je na selu - Anita i farmeri.PNG

Nova, 16. sezona omiljenog showa 'Ljubav je na selu' na rasporedu je već večeras od 21.15 sati na RTL-u, a cijele epizode dostupne su i na novoj streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Nakon što su se predstavili gledateljima, vrijeme je da farmeri 16. sezone konačno doznaju jesu li dobili dovoljan broj pisama da nastave svoj put u 'Ljubav je na selu'. Glasnica dobrih, ali i onih loših vijesti ponovno će biti voditeljica Anita Martinović, no ovaj put neće ih posjetiti na njihovim imanjima, već će ove šarmere u potrazi za srodnom dušom sve zajedno okupiti na istome mjestu.

Već na prvi pogled farmeri će jedan o drugome steći prvi dojam pa će krenuti i tračevi iza leđa. I dok će neki od njih biti sramežljivi, drugi će odmah na početku samouvjereno otkriti svoje adute i taktike sa ženama.

Image

''Jako sam izbirljiv, nosove gledam. Kakav nos ima, to mi smeta'', poručit će jedan od njih.

Svakoga od njih Anita će privesti na ispitivanje oči u oči kako bi doznala pokoju pikanteriju, detalje o njihovoj ljubavnoj prošlosti i očekivanja od žena koje su im pisale, a zatim će iz svoje škrinjice izvaditi pisma i reći im ono što su mjesecima čekali – završava li njihova avantura već sada ili će dobiti priliku upoznati dame koje su im pisale!

''Ničega me nije strah, samo medvjeda'', zaključit će jedan farmer prije nego što dobije svoj svežanj.

A kako je izgledao prvi zajednički susret farmera i tko prolazi dalje, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u. Cijele epizode dostupne su i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja.