Gastro
Gastro

Prijavite se za recenziju Mutti Polpe

Prijavite se za recenziju Mutti Polpe
Pulpa - Sitno sjeckane rajčice

Mutti Pulpa ili sitno sjeckane rajčice, je jedinstven proizvod koji kombinira sok od rajčice s njenim tanko sjeckanim mesom, tako da može zadržati svježinu tek ubranog ploda. Može se koristiti u svim ribljim jelima, kao i receptima koji zahtijevaju sirove rajčice. U stvari, Mutti Pulpa - sitno sjeckane rajčice, oslobađa slične arome i biljne note, i nudi istu jarko crvenu boju kao i na suncu dozreo ljetni plod. Za 1kg Mutti pulpe potrebno je 5 kg svježih rajčica. Nakon faze odabira, najbolje rajčice se tiješte na sobnoj temperaturi (otprilike 20°C) prema patentiranoj metodi Mutti koja je do danas ostala pomno čuvana tajna. Konzerve se pune pulpom na temperaturi od otprilike 80°C.. Zatim se zatvaraju i pasteriziraju na 90°C otprilike jedan sat. Prijavite se za recenziju >>

 

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx