Mutti Pulpa ili sitno sjeckane rajčice, je jedinstven proizvod koji kombinira sok od rajčice s njenim tanko sjeckanim mesom, tako da može zadržati svježinu tek ubranog ploda. Može se koristiti u svim ribljim jelima, kao i receptima koji zahtijevaju sirove rajčice.
U stvari, Mutti Pulpa - sitno sjeckane rajčice, oslobađa slične arome i biljne note, i nudi istu jarko crvenu boju kao i na suncu dozreo ljetni plod.
Za 1kg Mutti pulpe potrebno je 5 kg svježih rajčica.
Nakon faze odabira, najbolje rajčice se tiješte na sobnoj temperaturi (otprilike 20°C) prema patentiranoj metodi Mutti koja je do danas ostala pomno čuvana tajna.
Konzerve se pune pulpom na temperaturi od otprilike 80°C.. Zatim se zatvaraju i pasteriziraju na 90°C otprilike jedan sat.
Prijavite se za recenziju >>
Pulpa - Sitno sjeckane rajčice