Nikad nije kasno: Ove horoskopske znakove prava ljubav čeka nakon 35-e

Ovih pet znakova srodnu dušu najvjerojatnije će pronaći kasnije u životu

Nikad nije kasno: Ove horoskopske znakove prava ljubav čeka nakon 35-e

Znaš li da tvoj horoskopski znak može pokazati hoćeš li upoznati srodnu dušu kasnije u životu? Naime, određeni horoskopski znakovi privlače ovu vrstu ljubavi u kasnijoj dobi.

Image

6 horoskopska para koji imaju najdublju povezanost


Svi u životu želimo pronaći ljubav, ali nikad ne znamo kada i gdje će to biti, a kao što to biva i s većinom drugih stvari, pravu ljubav najčešće pronalazimo onda kada je najmanje očekujemo

Neki će pronaći srodnu dušu već u srednjoj školi, neki u svojim dvadesetima, tridesetima ili kasnije, a neki je poznaju već godinama, ali tek će kasnije u životu shvatiti da su je odavno pronašli.

Soul GIF from Soulmate GIFsIako iznimke uvijek postoje, pa tako i u astrologiji, evo za koje horoskopske znakove scenarij prave ljubavi vjerojatnije vrijedi nakon 35-e ili i kasnije u životu:  

LAV

Glavni razlog zbog kojeg bi Lavovi kasnije u životu mogli sresti svoju srodnu dušu jest taj što žele znati u što se upuštaju kad upoznaju potencijalnog partnera i to prije nego što ih uopće upoznaju.

Njihova najveća pogreška je što očekuju da će ih prava ljubav pronaći sama od sebe i da će biti savršena na prvi pogled. Na taj način propustit će zapravo puno toga i već na samom početku uskratiti šansu ljudima koji ju možda zaslužuju

Thats A No GIF from Simoncowell GIFs

DJEVICA

Djevice se bore s problemom pretjerane analize i previše razmišljanja, stoga teže pronalaze ljubav iako bi im srodna duša mogla biti iza ugla. Osim toga, imaju teže se povezuju s ljudima na romantičnoj razini, iako žele pronaći srodnu dušu kako bi se osjećale cjelovito. 

Njihova mana je što previše kritiziraju drugu stranu, pa se njihove romantične veze često ne stignu ni razviti jer im je teško pronaći osobu koja se s tim zna nositi.

Im Not Saying In ABlaming Way GIF from Imnotsaying GIFs

STRIJELAC

Za Strijelca je glavni razlog toliko dugog čekanja na ljubav u životu zbog činjenice da prvo želi i treba steći potpuni osjećaj neovisnosti i slobode, a zatim se baciti u potragu za ljubavi.

Uostalom, Strijelcu se ideja predanosti može činiti nepotrebnom sve dok ne dođe do određenih godina. U početku često imaju problema s povjerenjem i plaše se da njihova potencijalna srodna duša može vrlo lako nestati iz njihovog života, ali s vremenom se opuštaju. 

Ovaj horoskopski znak zahtijeva puno prostora u vezi, pa stoga nijedna veza neće stopostotno funkcionirati dok ne pronađe osobu koja će poštivati njegove/njezine potrebe.

Can IHave Some Peace INeed Peace GIF from Canihavesomepeace GIFs

JARAC

Jarčevi su istinski realisti i žude za zrelom vezom. Oni su najčešće tip osobe koja prvo želi proći kroz teške stvari u životu prije nego što stupi u ozbiljnu vezu s nekim

Žele toj osobi pružiti potpunu ljubav, predanost, sigurnost i dom. Baš zbog takvih uvjerenja, njihov ljubavni život u mladosti bi mogao patiti i mogli bi stoga puno toga propustiti. Jedan savjet za sve Jarčeve: Opustite se, ništa neće propasti i ne može sve biti savršeno!

Not This Time GIF from Notthistime GIFs

OVAN

Ovnovi su jako društveni, zabavni i uvijek slijede svoje snove. Budući da su avanturistički nastrojeni, u svojim dvadesetima (pa i kasnije), mogli bi raditi upravo to: zabavljati se, istraživati život, posvetiti se karijeri.

Uostalom, ako se Ovnovi skrase prerano, mogli bi se prepustiti nevjeri i povrijediti osobu do koje im je zapravo stalo i koja bi mogla biti njihova prava ljubav.

Mali savjet za Ovnove: Ako niste još spremni za ozbiljnu i predanu vezu, barem zadržite prijateljstvo s tom osobom dok ne postanete zreliji. 

Girls Just Wanna Have Fun GIF from Sometimes GIFs