Zagreb dobio novu Kraljicu- Vita Sever osvojila laskavu titulu

Titulu Prve princeze osvojila je Nicol Soljankić, dok je titulu Druge princeze odnijela Petra Vokić

Nicol Soljanki, Vita Sever i Petra Vokic_1.jpg
Foto: Josip Čekada i Matija Habljak

Vita Sever  izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Lentu i cvijeće uručio joj je Zvonko Popović, predsjednik ocjenjivačkog suda žirija, a krunu joj je predala prošlogodišnja Kraljica Zagreba Irena Jakičić. Na svečanoj manifestaciji među dvanaest finalistica iz Zagreba i okolice, Vita je osvojila najviše simpatija članova žirija.

shimmer fallback

Predsjednik ocjenjivačkog suda žirija bio je Zvonko Popović, vlasnik tvrtke Kannan, a uz njega  su u žiriju bili i: Veljko Kajtazi, potpredsjednik saborskog odbora za obitelj, mlade i sport i saborski zastupnik; David Modrušan, zamjenik gradonačelnika Grada Rovinja – višegodišnjeg šampiona turizma i domaćina Finalnog izbora Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta 2023.; Irena Jakičić, Kraljica Zagreba 2022. i  aktualna Kraljica Hrvatske; Juraj Mihaljević vlasnik Iločkih Podruma; dr. Hrvoje Reil, zastupnik kozmetike Lemon and Beaker i Clinisoothe – novozelandske organske i engleske kozmetike; Zoran Krajinović, odvjetničko društvo Krajinović i partneri iz Zagreba; Ante Rotim, neuorokirurg i predstavnik Specijalne bolnice Neurospine i poliklinike Rotim; Pavao Grmuša, vlasnik tvrtke SeMark; Roberta Brkić, supervizorica za ljepotu; naša svima dobro poznata manekenka Zvončica Vucković -  Kraljica modnih pista i biser manekenstva te predsjednica Kraljice Hrvatske, Natalija Brkić.

shimmer fallback

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Nicol Soljankić, titula Druge princeze pripala je Petri Vokić, za Kraljicu osobnosti izabrana je Lorna Erin Begović, Kraljica fotogeničnosti je Laura Ilievski, Kraljica medija je Ema Široki, a Kraljica elegancije Ana Marjolović.

shimmer fallback

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama brenda salona vjenčanica Nikolina,  kupaćim kostimima modne kuće Pletix te u cipelama austrijskog brenda Högl. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je i u vrhunskom programu. Za kraljevski izgled i ljepotu natjecateljica pobrinuli su se frizerski salon Lenaryste poznata talijanska škola mode i dizajna Callegari.  Kroz svečanu noć odluke posjetitelje su vodili  Doris Pinčić i Mario Sedmak, a između biranja pobjednice, publika je uživala u nastupu Borisa Novkovića, Ane Bertić  te plesne skupine Megablast.

Za bogate nagrade pobrinuli su se glavni pokrovitelji: Kanaan, Lemon & Beaker - novozelandska organska kozmetika, engleska kozmetika Clinisoothe, Iločki Podrumi, Zlatarna Dodić, Semark, Poliklinika Rotim, Poliklinika Veir i Kozmetika Feniks.

Novoizabrana Kraljica Zagreba Vita Sever sudjelovat će na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2023., koji će se održati 12. prosinca ove godine u prekrasnom gradu Rovinju u hotelu Lone. A prvi put se javnosti predstavila i prerezala tortu u kavani Lisinski - Hemingway Bar.

shimmer fallback

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi puta u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Hrvatsku i grad Zagreb.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.