Uz obilje smijeha i film 'Praznici na talijanski' CineStar donosi dašak talijanske kulture

Glumačka postavka predvođena De Nirom i veličanstvene scene talijanskih krajolika ostavit će bez daha sve posjetiteljice CineLady projekcije

Praznici na talijanski_4.jpg

Kišno vrijeme neočekivano za svibanj je najbolje ignorirati i otići u kino, a još bolje ako je u pitanju odlična komedija i ako ste u dobrom društvu. Obilje zabave i trenutaka za pamćenje očekuje sve posjetiteljice CineLady projekcija koje će se 25.05.2023., od 20 sati, odlučiti za žensko druženje u jednom od odabranih CineStar kina u Osijeku, Rijeci, Splitu (Mall of Split) ili Zagrebu (Z Centru).

Image

U novoj hit komediji, Sebastian Maniscalco - jedan od najpopularnijih stand-up komičara, udružio je snage s Robertom De Nirom, legendarnim američkim glumcem talijanskog porijekla i dvostrukim dobitnikom Oscara, u novoj komediji „Praznici na talijanski“ koji u distribuciji Blitz filma, od 25. svibnja stiže u CineStar. Humoristični spoj komedije i kulturnih sukoba, ali i pun iskrene obiteljske topline, donosi smiješnu i srdačnu priču u kojoj će uživati gledatelji.

Image

Film je režirala Laura Terruso, a scenarij potpisuju Austen Earl i Sebastian Maniscalco. Veličanstvene scene snimane su na predivnim talijanskim lokacijama koje će barem na trenutak, donijeti dašak Italije u kino dvorane diljem Hrvatske. Ova komedija odiše savršenom atmosferom jedinstvene kulture, a priča prati Sebastiana i njegovu zaručnicu, koja ga nagovori da dovede svog oca Salva na praznično druženje sa svojom ekscentričnom i bogatom obitelji. Sukob američke i talijanske kulture pretvara vikend u pravi urnebes, a glavni akteri, upravo zbog toga, otkriju kako je razlika u obiteljima preko koje će morati prijeći.

Image

Budući da CineStar pruža jedinstveno iskustvo doživljaja i gledanja filmova, osim odlične zabave, sve posjetiteljice očekuju pića dobrodošlice - šampanjac i Schweppes, kao i pokloni partnera za one najsretnije: Avon, Barcaffe, Fraktura i La Piel by Lana Jurčević.

Image

Film „Praznici na talijanski“, u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 25. svibnja. Ulaznice su dostupne na službenoj web stranici i na blagajnama CineStar kina.

Foto: promo