Play logo
Sjajne vijesti za sve koji žele nešto novo i drugačije

U zagrebačkoj Dubravi otvoren street food restoran koji će ovog ljeta biti apsolutni hit

U Zagrebu je otvoren street food restoran Tikkaway. Od salata s čak 15 različitih namirnica, pa do tacosa i burgera, posebnost Tikkawayja je i način serviranja hrane

ZENA 5.jpg
Play logo

Uvijek je izazov i hrabar iskorak otvoriti nešto novo u dijelu grada koji ne slovi za gastronomsku špicu, ali ako to učinite kako treba – uspjeh je zagarantiran. Takav je, čini se, slučaj novootvorenog street food restorana Tikkaway u Dubravi, u Ulici hrvatskog proljeća 17. Gosti su očito prepoznali kvalitetu pa mu popularnost, otkad je otvoren, neprekidno raste. Čini se da tajna uspjeha leži u visokokvalitetnim namirnicama, bogatim porcijama i frekventnoj lokaciji. 

Play logo
Izvor: undefined

„Ono što nudimo u Tikkawayju je prije svega bogatstvo i kvaliteta namirnica. U našoj kuhinji ćete pronaći samo svježe namirnice, većinom iz hrvatskog uzgoja, a čak ni umake ne kupujemo gotove, njih osmišljavaju i spravljaju naši kuhari, također od najkvalitetnijih sastojaka.“ Ističu vlasnici. 

Izvor: undefined

I zaista, u Tikkaway salatama pronaći ćete čak i do petnaest različitih namirnica. Osim bogatih salata, Tikkaway nudi i tacose koji su, po riječima vlasnika, apsolutni hit među gostima i gotovo su zasjenili burgere. Jedan od razloga je možda je iatraktivan način serviranja, na kotaču koji se okreće. 

Izvor: undefined

Sudeći po dosadašnjim reakcijama gostiju, ne sumnjamo u uspjeh ovog restorana! I na koncu, pozitivno je iskustvo naići na vlasnike koji, unatoč trenutnom stanju društa u kojemu se spominje rezanje troškova, ne pristaju na kompromis kada je u pitanju kvaliteta.

Play logo
Izvor: undefined
Play logo