U prvoj epizodi podcasta Lane Gojak Bajt 'Mame kod Lane' glumica Marija Jerneić otkrila veliku vijest

Osim osoba iz javnog života, o temama i tabuima vezanim za roditeljstvo i trudnoću elaborirat će i stručnjaci različitih područja

Lana Gojak Bajt i Marija Jerneić_1.jpg

Uz majčinstvo vežemo onu čistu, bezuvjetnu ljubav, ali i puno neprospavanih noći, brigu prožetu strahom, puno truda preko granice usprkos kojem griješimo, dižemo se i idemo ispočetka. Sveprisutni umor, puno smijeha i ponavljajućih pjesmica, krivnju i još malo krivnje, zagrljaje, suze, opetovane nove izazove, nesigurnost, preplavljenost i ponos. Iako je spomenuto izazovno, ne bi nazad, a mogle bi ponoviti.

Image

Bez cenzure i filtera o temama majčinstva i roditeljstva slušat ćemo u novom podcastu „Mame kod Lane“.

Lanu Gojak Bajt, poznatu glumicu koju viđate na malim ekranima i kazališnim daskama ovdje ćemo imati priliku gledati i slušati u ulozi voditeljice, domaćice podcasta u kojemu će ugostiti osobe iz javnog života s kojima će iskreno progovoriti o vrućim temama roditeljstva.

Image

Ovaj podcast pokrit će teme: trudnoće, poroda, dojenja/hranjenja na bočicu, postpartuma, rastave, pobačaja, potpomognute oplodnje, odgoja djece, prilagodbe na vrtić, samohrano roditeljstvo, posvojenje, seksualnost, stres i burnout u majčinstvu, kao i sve ono s čime se roditelji svakodnevno susreću, a rijetko dijele. Tabue, predrasude i osuđivanja otvarat će i elaborirati osobe iz javnog života, stručnjaci različitih područja, liječnici, primalje, doule i terapeuti, što daje dodatnu edukativnu i informativnu vrijednost pripremljenom sadržaju. Vlastito plivanje majčinstvom, neprospavane noći, savladani izazovi, usamljenost i potreba za stvaranjem sustava podrške u majčinstvu kod Lane su stvorili želju da se o svim ovim važnim, a  prečesto zanemarenim temama glasno i jasno progovori.

Image

U prvoj epizodi podcasta Lana je ugostila dobru prijateljicu i veliku podršku na osobnom majčinskom putu, glumicu Mariju Jerneić. Kako bi početak ovog putovanja za Lanu bio još značajniji, Marija je podijelila radosnu vijest vezanu za majčinstvo. Domaća glumica trudna je drugi put i iščekuje kćerkicu. Emotivan trenutak zabilježile su kamere, a cjelokupnu epizodu možete pogledati u nastavku.

Nove epizode izlazit će svakih 14 dana, a među prvim Laninim gošćama bile su: Marija Jerneić, Paola Sikirić, Ana Rucner, Una Pašić Gregović, Vanda Winter, Marijana Mikulić, Larisa Lipovac Navojec, Csilla Barath Bastajić, Ivana Zaher i brojni drugi.

Prvu epizodu koja je izašla danas možete pogledati i poslušati na YouTube-u i na svim audio podcast  platformama, a najave gostiju i događaje „iza scene” možete pratiti na službenom Instagram profilu.

Napomena: Ako dijelite vijest o trudnoći glumice Marije Jerneić, molim vas da kao izvor vijesti navedete podcast „Mame kod Lane“.