To smo čekale!

Napokon! Barcaffè instant kava od sada i na hrvatskom tržištu

Na domaće tržište konačno nam dolaze Barcaffè instant kave fantastičnih okusa

Barcaffe

Kremasta kava, punog okusa s bogatom pjenom dolazi u 6 različitih varijanti i brzo će postati vaša nova najslađa navika kada se želite opustiti kod kuće sami ili u društvu prijatelja.

Barcaffe Classic 3 u 1 kombinacija je prave kave, šećera i mlijeka, a Classic 2 u 1 prava je doza ljubavi upakirana u vrećici. Obe varijante napunit će vam šalicu do vrha izvrsnim kavenim okusima kojima nećete moći odoljeti.

Image

Barcaffè Cappuccino kremast, pjenast i izuzetno primamljiv. Fina kremasta struktura, bogata aromatična pjena, puni okus cappuccina dolazi u 4 varijante: Barcaffè Cappuccino Choco, Barcaffè Cappuccino Vanilla, Barcaffe Cappuccino IrishCream, Barcaffè Cappuccino Classic Extra Creamy.

Image

Bilo koju varijantu da probate, nećete pogriješiti jer baš se u svakoj nalazi ona prava, bogata Barcaffè kava. Barcaffe Cappuccina idealna su za kreiranje popodneva baš kao iz bajke s kojim ćete oduševiti i najzahtjevnija nepca. Pokažite svojim bližnjima pravo bogatstvo okusa i ljepotu kremaste teksture Barcaffe cappuccina. Priuštite si uživanje u najnovijim Barcaffè cappuccino okusima i otkrijte koji su od njih kreirani baš posebno za vas!