Naturel

Naturel Magnezij šumeće tablete

Naturel Magnezij šumeće tablete.

Naturel Magnezij šumeće tablete

4.6

Ukupno

4.9
Cijena
4.5
Dizajn
4.4
Kvaliteta
Naturel Magnezij šumeće tablete

žena.hr
22.1.2016.

Anonimni korisnik
Molimo te da ocjenjuješ samo proizvode koje si isprobala.
Budi konkretna i informativna, općenite komentare tipa 'htjela bih ovaj proizvod' će biti obrisan.
cijena
dizajn
kvaliteta
elendrin
Popijem ovaj magnezij kada imam problema s grčevima. Već nakon par dana uzimanja grčevi nestanu. Uvijek mi se nalazi u kuhinjskom ormariću, a popijem ga kada se sjetim. Cijena je pristupačna, a okus ok. Standard za šumeće tablete, pakiranje zgodno, ali se zna dogoditi da se tabletice zaglave unutra.

5.0

Ukupno

5
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
virensa
Bavim se aerobikom i oduvijek imam problema sa grčevima u nogama. Doktor mi je davnih dana rekao kako se grčevi pojavljuju zbog nedostatka magenzija. Kako svakodnevno idem na aerobik, noge mi još više trnu. Kupila sam ovaj magnezij, cijena je sasvim ok i mogu preporučiti svima. Grčevi su se znatno smanjili , magnezij pijem svaki drugi dan ili kako se sjetim jer ga ili ostavim na poslu ili u drugoj torbici i sl, pa mi nije uvijek pri ruci. Preporučam svima! Čak je i okus dobar i nemam dojam da pijem magnezij .okus je kao po cedeviti ali nema toliko onog gorkog taloga. Ja zadovoljna!

4.0

Ukupno

5
Cijena
4
Dizajn
5
Kvaliteta
gjantonia
Koristim ovaj šumeći magnezij povremeno, ne znam jesam li umislila ili je to stvarno tako, imam više energije nakon što popijem isti.

4.0

Ukupno

5
Cijena
4
Dizajn
4
Kvaliteta
Pogledaj sve ocjene