Olival

Olival Olovka za njegu noktiju i zanoktica

Olival Olovka za njegu noktiju i zanoktica. Hrani i regenerira tanke i slabe nokte, a ujedno omekšava pokožicu koja se nalazi uz rubove nokta. Olovka sadrži visokovrijedna ulja jojobe i makadamije i avokada, koja jačaju strukturu i ubrzavaju proces rasta nokta. Kratko nakon premazivanja nokta pokožica se lagano potisne posebno oblikovanim vrhom olovke. Upotreba: olovkom premazati nokte po cijeloj površini i po rubovima, a pokožicu uz nokat lagano premazati nekoliko puta uzastopno. Nakon nekoliko minuta pokožicu lagano potisnuti posebno oblikovanom vrhom olovke prema korijenu nokta. Postupak premazivanja najbolje je vršiti prije manikure noktiju ili po potrebi, svakodnevno (dok se kožica stanji). Trag olovke je bezbojan, sjajan i dovoljan za 300 primjena. Nakon upotrebe olovku je potrebno dobro zatvoriti. 6 kom.

Olival Olovka za njegu noktiju i zanoktica

4.7

Ukupno

4.5
Cijena
4.5
Dizajn
5
Kvaliteta
Olival Olovka za njegu noktiju i zanoktica
žena.hr
4.7.2013.
Anonimni korisnik
Molimo te da ocjenjuješ samo proizvode koje si isprobala.
Budi konkretna i informativna, općenite komentare tipa 'htjela bih ovaj proizvod' će biti obrisan.
cijena
dizajn
kvaliteta
irija
Stvarno kvalitetan proizvod učvršćuje nokte,ugodnog je mirisa.Hrani i obnavlja nokte kao i kožicu oko noktiju.Kvalitetna ulja jojobe,makadamija i avokada ubrzavaju proces rasta nokta,a i kožica oko noktiju se ne suši i ne puca,a ulje se brzo upija.Olovka dosta dugo traje tako da cijena nije previsoka.

4.0

Ukupno

4
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
sorbet
Ono što mi se najviše svidjelo kod ovog proizvoda je to što zaista učvršćuje nokte i ubržava njihov rast, i to nakon već tjedan-dva korištenja. Osim toga, miris je ugodan, ulje se brzo upija i fino njeguje zanoktice (uz pomoću njega i Mixine kreme za ruke za vrlo suhu kožu sam zaliječila taj problem u potpunosti.) Cijena nije previsoka s obzirom na dugotrajnost olovke. Jedina mana je što se vrh olovke dosta brzo "istroši" pa nije više zaobljen kao na početku. U svakom slučaju preporučila bih ga bilo kome tko ima problema sa slabim noktima te suhom i ispucalom kožicom oko noktiju!

4.0

Ukupno

5
Cijena
4
Dizajn
5
Kvaliteta