Afrodita

Afrodita Čičkovo ulje za kosu

Sprječava prekomjerno ispadanje te čuva zdrav izgled i rast kose. Smiruje nadraženo vlasište, revitalizira i poboljšava strukturu kose.

Afrodita Čičkovo ulje za kosu

4.0

Ukupno

4
Cijena
4.7
Dizajn
3.3
Kvaliteta
Afrodita Čičkovo ulje za kosu
žena.hr
15.1.2016.
Anonimni korisnik
Molimo te da ocjenjuješ samo proizvode koje si isprobala.
Budi konkretna i informativna, općenite komentare tipa 'htjela bih ovaj proizvod' će biti obrisan.
cijena
dizajn
kvaliteta
valleballe
Ja koristim ovo ulje svaki put prije pranja kose. Utrljam ga u tjeme. Izmedu ostalog koristim i druga ulja. Mogu reci da mi se struktura kose poboljsala i da je zdravija. Mislim da to nije samo od toga ulja, nego od koristenja kombinacije svih ulja. Takoder...razliku necete vidjeti preko noci...nego tek nakon nekoliko mjeseci. Klasicno masno ulje koje opet nije premasno, lijepo se upije, dovoljna i mala kolicina.

5.0

Ukupno

5
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
stiponja79
Nista posebno nazalost. Kao i bilo koje drugo ulje za kosu. Neprimjetim razliku izmedu ovog cickovog i nekog drugog silikonskog. Uzasno masti kosu.

2.0

Ukupno

3
Cijena
4
Dizajn
1
Kvaliteta
purplina
Ovo je još jedan proizvod koji je žrtva moje impulzive kupovine. Generalno sam uvijek u potrazi za nečim za kosu što će ju oživiti jer je ubijena u pojam od svih bojenja, pramenova, feniranja, peglanja i uvijanja na figaro. Odabrala sam čičkovo ulje jer se može koristiti i na suhu i na mokru kosu. Na suhu kosu se koristi kao "maska" prije pranja, prije feniranja, poslije feniranja ili peglanja za zaglađivanje. Na mokru kosu se koristi prije feniranja kako bi kosa jednostavno oživila. Probala sam sve varijante. Prva napomena je da treba paziti s količinom jer je jako masno, pa kad je puno ulja ne upija se u kosu. Ako se pogodi količina, onda se upije i kosa je odlična. Ja sam ulje stavila pola dana prije pranja i poslije pranja na mokru i suhu kosu. Kosa mi je mekana, dobro sam uspijela napraviti frizuru, kosa nije masna i nema neugodnih mirisa.

4.0

Ukupno

4
Cijena
5
Dizajn
4
Kvaliteta