Maybelline

Maybelline Hydra Extreme ruž za usne

Pruža usnama osjećaj mekoće i hidratacije i do 8 sati. Kremasta formula obogaćena uljem jojobe i kolagenom omogućuje glatki nanos na usne. Usne su sjajne i hidratizirane. Zaštitni faktor 15.

Maybelline Hydra Extreme ruž za usne

4.4

Ukupno

5
Cijena
4.3
Dizajn
4
Kvaliteta
Maybelline Hydra Extreme ruž za usne
žena.hr
24.1.2016.
Anonimni korisnik
Molimo te da ocjenjuješ samo proizvode koje si isprobala.
Budi konkretna i informativna, općenite komentare tipa 'htjela bih ovaj proizvod' će biti obrisan.
cijena
dizajn
kvaliteta
sunny_day
Obožavam ga! Imam nijansu Rosewood (tamno meso nijansa). Nosim ga na posao, u ured. Nikad mi nije osušio usne ni na jačoj buri i zimi. Dugotrajnost je solidna do izvrsna. Uglavnom ravnomjerno odlazi pa i prije korekcije izgleda fino raspoređen na usnama. Pigmentacija mu je odlična! Imam i Ruby crvenu (više vuče na izražajno malina crvenu nego doslovno crvenu. Isti opis kao i za prethodnu nijansu. Rado ću probati i druge nijanse.

5.0

Ukupno

5
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
rrouge
Ova kolekcija ruževa je što se tiče postojanosti na usnama zaista super, ali fali mi pigmentacije i također izbora nijansi. Sve pohvale za cijenu. Imam samo jedan jer u nevelikoj ponudi ne mogu izabrati niti jedan drugi.

3.0

Ukupno

5
Cijena
3
Dizajn
3
Kvaliteta
teeea
Trenutno koristim dva ruža iz ove linije. Cijenom (od cca 30-ak kn) sam jako zadovoljna, smatram da kvalitetom premašuje čak i neke skuplje ruževe koje sam dosad isprobala. Boja je dugo postojana na usnama, vrlo je intenzivna pa je nije potrebno (često) obnavljati, međutim imam osjećaj suhoće koji se počinje javljati ubrzo nakon nanošenja ruža stoga savjetujem prije njegova stavljanja usne premazati nečim za dugotrajnu i dubinsku hidrataciju. Lijepa crvena nijansa ambalaže čini ga vrlo markantnim i lako uočljivim među drugim ruževima.

4.0

Ukupno

5
Cijena
5
Dizajn
4
Kvaliteta