Maybelline

Maybelline The Rock Nudes paleta

Treća po redu ljepotica iz Maybelline the Nudes paleta je The Rock Nudes paleta. Divne nijanse matt i shimmer efekata pružit će vam savršene metalik smokey efekte. Zablistajte i očarajte pogledom novom The Rock Nudes paletom iz Maybelline-a New York.

Maybelline The Rock Nudes paleta

3.7

Ukupno

3
Cijena
5
Dizajn
3
Kvaliteta
Maybelline The Rock Nudes paleta
žena.hr
19.11.2016.
Anonimni korisnik
Molimo te da ocjenjuješ samo proizvode koje si isprobala.
Budi konkretna i informativna, općenite komentare tipa 'htjela bih ovaj proizvod' će biti obrisan.
cijena
dizajn
kvaliteta
ketty3
Paletica kad je izašla bila sam oduševljena sve dok je nisam kupila i počela koristiti. Jedino što me je u potpunosti zadovoljilo je aplikator za nanošenje i ambalaža. Kvaliteta sjenila lošija nego pojedina sjenila Essenca ili Catrice-a. Loša pigmentacija, trusenje, boje nisu metalik kako naglašava Maybelline. Sve u sebi sadrže neko "crnilo" koje se blendanjem naglašava, pri tome mislim da boja nije onakva kakva je u ambalaži dok je nanesete na sjenilo. Cijena previsoka u odnosu na osrednju kvalitetu. Žao mi je novaca potrošenih na ovu paletu za puno nižu cijenu može se za svaki dan dobiti puno jeftinija paletica Catrice-a, Essenca, Rimmela i slično.

3.0

Ukupno

3
Cijena
4
Dizajn
3
Kvaliteta
stiponja79
Kombinacija boja je izvanredna, no nažalost ne i kvaliteta samih sjenila. Pigmentacija je srednje kvalitete, čak i u kombinaciji s bazom za sjenila nisam bila oduševljena s dugotrajnošću samih sjenila na kapcima. Osim nezadovoljavajuće pigmentacije, sjenila se dosta truse, što je naravno ogroman minus kada su sjenila u pitanju. Koliko sam bila oduševljena bojama prilikom kupovine same palete, toliko sam se nažalost razočarala kada sam ju počela koristiti.

3.0

Ukupno

3
Cijena
4
Dizajn
3
Kvaliteta
beautym
Paletica je zaista lijepa, no neke nijanse nisu baš najbolje pigmemtirane. Po meni omjer cijene i kvalitete nije zadovoljen, a detaljniju recenziju možete pročitati i na mom blogu Beautym6.blogspot.com

3.0

Ukupno

3
Cijena
4
Dizajn
3
Kvaliteta
Pogledaj sve ocjene