Play logo

Znamo kakve ćemo čizme nositi iduće sezone, a imamo i high street favorite

Godina nam polako prilazi kraju, veselimo se vidjeti što nam donosi nova, ali i kakve trendove nosi sa sobom

Znamo kakve ćemo čizme nositi iduće sezone, a imamo i high street favorite
Play logo

Ova nam je godina donijela više lošega nego dobroga pa nije ni čudo da smo već polako počeli istraživati trendove koji će se nositi iduće. Kako se nova modna sezona sve više približava, istražile smo koje ćemo čizme nositi. 

Play logo


Protekle godine sve se na svijetu usporilo i pauziralo pa tako i moda. Nismo vidjele previše noviteta, trendova ili neočekivanih modnih krpica. Loungewear je zamijenio haljine, a udobne papuče čizme i štikle. No kako su predviđanja takva da bi u 2021. godini stvari već mogle izgledati bolje, odlučile smo se posvetiti trendovima za nadolazeću godinu


Što se tiče obuće, u prvoj polovici godine posebno će biti popularne čizme. U moru modela izdvojila su se tri kojima smo se posebno posvetile te smo izabrale i nekoliko primjera iz high street ponude kako bi ti olakšale potragu. 

Moramo se složiti kako jedva čekamo iduću modnu godinu kako bi pokazale sve one krpice i cipele koje smo kupili online. Nakon godine provedene u trenirkama i tenisicama, čizme i haljine su sve čemu se veselimo.    

Play logo

Šarene kaubojke

Dok su jednobojne i nešto jednostavnije kaubojske čizme popularne i sada, na proljeće će se opet nositi što šarenije, glasnije i posebnije čizme. Jedan od najvećih trendova su šarene kaubojske čizme - od prugica, točkica, šljokica do životinjskih printova i raznih uzoraka. 


Izvor: undefined


Buffalo London, 580 kn

Play logo
Izvor: undefined


Jeffrey Campbell, 1340 kn

Izvor: undefined


Monki, 430 kn

Chelsea čizme

Za razliku od glomaznih čizmi koje su bile popularne ove godine, iduće ćemo nositi nešto decentnije modele. Posebno će biti trendi Chelsea čizme s ravnom petom i tanjim đonom. U potpunoj suprotnosti od prošlog šarenog trenda, ovakve čizme najbolje će izgledati u crnoj boji. 

Play logoIzvor: undefined


New Look, 225 kn

Izvor: undefined


Asos Design, 220 kn

Play logo
Izvor: undefined


Miss Selfridge, 250 kn

Povratak čarapica

Trend koji se pojavio prije nekoliko godina, ali isto tako brzo nestao su čizme koje izgledaju kao čarape. No iduće sezone se vraćaju na velika vrata i moći ćemo ih pronaći u svakom high street brendu. Neki od njih već su sada ponudili nekoliko modela, zato požuri s kupovinom kako bi preduhitrila trend i bila prava trendseterica. 

Izvor: undefined


ALDO, 845 kn

Play logo
Izvor: undefined


Asos Design, 300 kn

Izvor: undefined


RAID, 260 kn

Play logo