Play logo
Fantastični modeli za sve

Clarks x Zara: Modna suradnja koja će oduševiti sve zaljubljenike u 'kul' cipele

U kolekciji se mogu pronaći cipele za žene, muškarce i djecu, a nadahnuti su kultnim Clarksovim modelima Desert Boot i Wallabee

3915010107_1_1_1.jpg
Foto: Clarks x Zara
Play logo

Nije tajna da poznati high street brendovi često surađuju s drugim legendarnim modnim brendovima, a posljednja u nizu takvih suradnji dogodila se između Zare i Clarksa.

Play logo

Ovaj legendarni britanski brend obuće već je desetljećima sinonim za kvalitetu, a njihove su cipele prepoznatljive po klasičnom kroju i iznimnoj udobnosti. Clarks je sada udružio svoje snage sa Zarom, a rezultati će sasvim sigurno oduševiti sve ljubitelje 'kul' cipela.

Izvor: undefined

U kolekciji se mogu pronaći cipele za žene, muškarce i djecu, a nadahnuti su kultnim Clarksovim modelima Desert Boot i Wallabee. Svi su modeli napravljeni od kvalitetne kože, s povišenim potplatom, a osim u klasičnim neutralnim nijansama poput crne i bež, ove cipele dostupne su i u jarkim bojama poput ružičaste i narančaste. U kolekciji za muškarce posebno se ističu cipele s efektnim printom kravlje dlake.

Izvor: undefined

Iako klasičnog kroja, svi Clarks modeli djeluju iznimno upečatljivo te će zasigurno začiniti i onaj najjednostavniji look, a za proljeće su savršen izbor. U ove se cipele svakako isplati investirati jer riječ je o bezvremenskom klasiku koji se može nositi godinama. Cijela kolekcija dostupna je na Zarinoj web stranici, a neke od naših favorita donosimo u nastavku.

Play logo

Foto: Zara

Ženske kožne čizmice, 149 eur

Čizmice CLARKS® x ZARA. Izrađene od kože sa završnom obradom od kravlje dlake. Nadahnute kultnim modelom Desert Boot engleskog brenda koji dobiva nov izgled zahvaljujući punom potplatu od teksturirane gume. Vezanje kroz dva reda rupica. Kožna tabanica.

Izvor: undefined

Ženske kožne čizmice, 149 eur

Čizmice od kože nadahnute kultnim modelom Desert Boot engleskog brenda koji dobiva nov izgled zahvaljujući punom potplatu od teksturirane gume. U bež nijansi.

Play logo
Izvor: undefined

Ženske kožne čizmice, 159 eur

Cipele CLARKS® x ZARA, izrađene od kože sa završnom obradom od kravlje dlake. Nadahnute kultnim modelom Wallabee® engleskog brenda.

Izvor: undefined

Muške cipele, 179 eur

Muške cipele izrađene od kože sa završnom obradom od kravlje dlake. Nadahnute kultnim modelom Wallabee® engleskog brenda.

Izvor: undefined

Muške cipele, 119 eur

Izrađene od kože sa završnom obradom brušene kože. Nahadnute kultnim modelom Wallabee® engleskog brenda.

Play logo
Izvor: undefined

Kožne čizmice, 119 eur

Cipele za muškarce, izrađene od nubuk kože. Nadahnute kultnim modelom Desert Boot .

Izvor: undefined

Muške kožne cipele, 149 eur

Izrađene od kože sa završnom obradom od kravlje dlake. Nadahnute kultnim modelom Desert Boot.

Izvor: undefined

Dječje kožne čizmice, 99 eur

 Izrađene od goveđe kože sa završnom obradom brušene kože. Nadahnute kultnim modelom Desert Boot.

Play logo
Izvor: undefined

Baby kožne čizmice, 119 eur

Izrađene od goveđe kože s dlakama. Nadahnute kultnim modelom Desert Boot.

Izvor: undefined
Play logo