Za buduće mladenke: Ovakve će vjenčanice biti hit 2020.

Zablistaj na najljepši dan u svom životu

Za buduće mladenke: Ovakve će vjenčanice biti hit 2020.

Svaka od nas je vjerojatno kao mala zamišljala svoje vjenčanje. A upravo je haljina jedna od najvažnijih stvari koje obilježavaju taj veliki dan.

Kao i moda, trendovi vjenčanica također dolaze i odlaze. Tijekom godina vidjeli smo sve, od Bardot dekoltea do ombré vjenčanica, klasičnih dugih, razigranih kratkih, haljina u boji, svečanih hlača... Nema čega nije bilo.

Image

Kako odabrati vjenčanicu prema obliku tijela


Svaka godina sa sobom donosi nove trendove kada je u pitanju svadbena moda, a ovi se trendovi vjenčanica očekuju u ovoj godini. 

1. Slojevi

Svi znamo da svadbena torta dolazi u nekoliko slojeva, a sada je to slučaj i s vjenčanicama. Nebrojeno mnogo ovakvih haljina pojavilo se na modnim pistama, stoga ni ne čudi da će upravo ovakve haljine biti jedan od najvećih trendova svadbene mode.

Modernije mladenke mogu isprobati nešto drugačiju varijantu, koja dolazi u formi suknje i topa, a za one tradicionalne, tu su klasične haljine.2. Efekt perja

Čipka je već godinama glavna potpora vjenčanicama, ali u 2020. perje je ovdje da vjenčanicama da posebnu notu i neobičnost.

Vjenčanice s perjem idealan su spoj holivudskog glamura i vjenčanja, a svaka mladenka koja se odluči za ovakvu haljinu neće pogriješiti.3. Roza haljina

Bijela i boja šampanjca možda jesu klasične boje vjenčanica za koje se većina mladenki odlučuje, ali posljednje je desetljeće predstavilo i vjenčanice u nekim drugim bojama.

Od svijetle plave koja je bila hit u 2019. pa sve do romantičnih roza tonova koji se predviđaju za 2020., vjenčanice u boji nepogrešiv su odabir.4. Naglasak na rukavima

Umjesto na ovratnike, dizajneri sada više pažnje posvećuju rukavima. I po shopping centrima sve češće viđamo majice i košulje s naglašenim rukavima, pa zašto isto ne isprobati i na vjenčanicama?

Neobični rukavi zaista mogu podići cjelokupan izgled vjenčanice i učiniti ju jedinstvenom5. Odijelo/kombinezon

Kako bi se izdvojila iz gomile mladenki koje biraju iste vjenčanice, kreni drugim putem i odaberi odijelo ili kombinezon.

Osim što i jedna i druga kombinacija može izgledati ženstveno i istaknuti tvoje atribute, puno je jednostavnije za nošenje nego vjenčanica, a na vjenčanjima u 2020. i ženskim se odijelima i kombinezonima predviđa velika popularnost.


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.