Upoznaj Cotton on Body, brend najudobnijih trenirka i tajici uz koje će rad od kuće biti još opušteniji

Svi znamo za poznate modne brendove sportske odjeće, kao i za one specijalizirane za loungewear, no često baš zato što su razvikani ti brendovi imaju visoke cijene. Pronašle smo stoga online shop divne kućne i sportske odjeće po ok cijenama

Upoznaj Cotton on Body, brend najudobnijih trenirka i tajici uz koje će rad od kuće biti još opušteniji

S obzirom na to da smo već više od mjesec dana u karanteni te da nam se život svodi na premještanje s kauča na krevet i obrnuto, nikada nismo imali bolji izgovor za opskrbiti se udobnom sportskom i kućnom odjećom za uživanje u udobnosti našeg doma, a mi smo pronašle i odličan malo poznati brend lijepog loungewearea po povoljnim cijenama. 

Često tajice, trenirke, sportski topovi i hoodice razvikanih modnih brendova znaju biti nerealno skupi, a ako se ubrajaš među one koji nisu spremni iskeširati sto eura za obične tajice, pronašle smo rješenje - upoznaj Cotton on Body, australski brend najudobnijih trenirki, tajica, majica i pidžama koji dostavlja na kućnu adresu. 


Ovaj brend osvnovan je prije skoro 30 godina, tj. 1991., a od tada se iz Australije proširio po cijelom svijetu. U online shopu ovog brenda tako možeš pronaći slatke topiće za vježbanje, udobno sportsko donje rublje, tajice lijepih printeva, kao i tople hoodice za vjetrovite proljetne dane. Izabrale smo 15 lijepih komada s online stranice Cotton on Body kojima se nadamo uvjeriti te da se i sama počastiš nečime iz ove bogate ponude sportske i kućne odjeće. 

Tajice s uzorkom - 194 kune

Image

Top za vježbanje - 100 kuna

Image

Roza topla majica - 145 kuna

Image

Tajice - 194 kune

Image

Slatka pidžama - 124 kune

Image

Nježno ljubičasta hoodica - 145 kuna

Image

Bijeli sportski grudnjak - 96 kuna

Image

Sivi donji dio trenirke - 194 kune

Image

Plava vrećasta trenirka - 145 kuna

Image

Ružičasta hoodica - 284 kune

Sportske tajice - 194 kune

Image

Topić s uzorkom - 90 kuna

Image

Plavi gornji dio trenirke - 173 kune

Image

Mekana hoodica - 284 kune

Image

Slatka pidžama - 124 kune

Image